Circulair ondernemen

Circulair ondernemen is enorm in opmars. Het is een complexe verandering waarbij samenwerking een must is. Of het nu gaat om voeding, textiel, zorg of bouw, een circulair businessmodel is de toekomst. Wil jij ook switchen van een lineaire naar een circulaire denkwijze? Richt je dan op producten die langer meegaan, slim worden hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Denk aan biobased bouwen met lignine of eiwittransitie binnen de foodindustrie; het maakt niet uit in welke sector je je bevindt, de circulaire maakindustrie biedt eindeloos veel mogelijkheden.

Zoals gezegd, circulair ondernemen doe je nooit alleen. Het vraagt om een zorgvuldige ketenopbouw en daar komt Kiemt om de hoek kijken. We zoeken de juiste connecties binnen ons netwerk en helpen bij de zoektocht naar de verschillende partijen die passen binnen jouw circulaire innovatie of businessmodel. We ondersteunen en verbinden waar nodig en helpen je zo om de keten op gang te brengen.

Circulair ondernemersloket

Heb jij hulp nodig bij een circulair vraagstuk? Dan is het Circulair ondernemersloketΒ wellicht de juiste plek voor jou. We helpen je graag om te bepalen welke partner van het CIRCLES-netwerk het beste past bij jouw behoeften.

Meer weten over Circulair ondernemen?
Neem dan contact op met onze specialist.
Franske van Duuren
programmamanager Circulaire Economie
vanduuren@kiemt.nl
Erick Wuestman
adviseur Circulaire Economie
wuestman@kiemt.nl
Jeroen van den Bosch
projectleider Circulaire Economie
vandenbosch@kiemt.nl

Ook interessant

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld