Jan Terlouw Innovatieprijs

Een impuls voor duurzame en innovatieve ondernemers

Innovaties die de toekomst een boost geven, zijn belangrijker dan ooit. Om dit te stimuleren gaat Kiemt jaarlijks op zoek naar de meest innovatieve en duurzame ondernemer van Oost-Nederland. Binnen dit kader reikt Kiemt al sinds 2011 de Jan Terlouw Innovatieprijs uit – een prijs voor duurzame en innovatieve ondernemers, bedoeld om een extra impuls te geven.

Om je te kunnen inschrijven voor de Jan Terlouw Innovatieprijs is het een vereiste dat je als ondernemer een innovatie hebt ontwikkeld op het gebied van energietransitie of circulaire economie. Alle inschrijvingen worden beoordeeld op innovativiteit, duurzaamheid, economische waarden en kwaliteit.

Helaas is inschrijven voor de Jan Terlouw Innovatieprijs van 2023 niet meer mogelijk. De genomineerden zijn bekend! Klik hier voor de genomineerden!

Voorwaarden

Startups, scale ups en MKBs komen voor deze prijs in aanmerking indien de innovatie nog in de test en demonstratiefase zit en nog niet is geΓ―ntroduceerd op de markt. De innovatie dient gericht te zijn op de energietransitie en/of circulaire economie. Je moet gevestigd zijn in Oost-Nederland en ook de ontwikkeling van je innovatie moet in dit gebied plaatsvinden. Daarnaast is het belangrijk dat je innovatie niet eerder genomineerd is geweest voor deze prijs.

Prijzen

Winnaars 2023

In 2023 ging de Jan Terlouw Innovatieprijs naar Bondus met hun lab-on-a-chip technologie.

De tweede prijs was voor Pauline van Dongen met haar innovatie SUNTEX.

Dirkjan van Dalfsen ontving de derde prijs met zijn innovatie om schapenwol te verwerken.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld