Ondersteuning

Hoe kunnen we helpen

Kiemt is hΓ©t netwerk van Oost-Nederland op het gebied van energietransitie en circulaire economie. We faciliteren, ondersteunen en adviseren ons netwerk, en stimuleren en versnellen oplossingen van idee tot business om zo snel mogelijk een toekomstbestendige economie te realiseren. Maar wat betekent dat nou eigenlijk in de praktijk?

Heb jij een vraag over een van deze onderwerpen? Neem dan contact met ons op.

Circulair ondernemen

Circulair ondernemen doe je niet alleen. Je moet je keten zorgvuldig opbouwen en daar kan Kiemt je bij ondersteunen. We helpen je bij je zoektocht naar verschillende partijen die passen binnen jouw circulaire innovatie of businessmodel. Zo breng je je keten op gang.

lees verder

Energietransitie

De energietransitie is een grote uitdaging waar veel bij komt kijken. Om ervoor te zorgen dat deze transitie sneller verloopt, ondersteunt Kiemt ondernemers door verbindingen te leggen in ons grote triple helix netwerk en energie-innovaties te ondersteunen van idee tot business.

lees verder

Startups

Startups vormen de toekomst en zijn dus een belangrijk onderdeel van Kiemt. We begeleiden vroege fase startups in de ontwikkeling van nieuwe technologieΓ«n of diensten, zoeken naar manieren om jouw innovatie in de markt te zetten, maar denken ook mee over het financiΓ«le plaatje.

lees verder

Financiering

Innovaties zijn onlosmakelijk verbonden met financiering. Je wilt natuurlijk niet geremd worden in de ontwikkeling van je technologie of dienst vanwege de financiering – en dat willen wij ook niet. Daarom speelt Kiemt graag een ondersteunende rol om jouw innovatie of businessmodel financieel sterker te maken.

lees verder

Matching en samenwerking

Kiemt heeft een uitgebreid netwerk binnen de energietransitie en circulaire economie van Oost-Nederland. Met dit netwerk bieden wij toegang tot potentiΓ«le partners, experts, opdrachtgevers, overheden, financiΓ«le instellingen en huisvestingslocaties. Wij puzzelen met dit netwerk om zo nieuwe samenwerkingen tot stand te brengen.

lees verder

Innovatiemotor

De Innovatiemotor is een initiatief van Kiemt en helpt mkb’ers of starters met het maken van een businessplan, matching met kennis en onderzoekspartners en bij het vinden van de juiste financiering. Zo krijgt de ondernemer weer ruimte voor ideeΓ«n en kunnen deze ook werkelijkheid worden.

lees verder

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld