Circulair Ondernemersloket Oost-Nederland

Een impuls voor duurzame en innovatieve ondernemers

Welkom bij het Circulair Ondernemersloket, dΓ© plek waar circulaire ondernemers in Oost-Nederland ondersteuning vinden voor hun duurzame uitdagingen. Ons doel is om jou te helpen bij het identificeren van de juiste partner binnen het CIRCLES-netwerk, die naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften. Samen streven we naar circulaire successen!

Wil je meer weten over het Circulair Ondernemersloket? Bekijk hieronder de video van Helga Witjes, gedeputeerde bij provincie Gelderland:

Dien jouw vraag in

Ben je een ondernemer gevestigd in Oost-Nederland met een circulair vraagstuk? Sta je voor een uitdaging die specialistische kennis en ervaring vereist? Of wil je de volgende stap zetten in jouw circulaire ondernemersreis, maar kom je obstakels tegen? Wij en de experts van CIRCLES staan voor je klaar!

Met het formulier kun je jouw vraag indienen. De experts bekijken kosteloos wie binnen ons netwerk jou verder kan helpen op gebieden zoals:

  • Kennis
  • Netwerk
  • Wet- en regelgeving
  • Financiering via subsidies, banken, financieringstafels
  • Richtlijnen

Richtlijnen voor Indiening

Voldoe je aan onderstaande richtlijnen? Dan kun je met vertrouwen je vraagstuk indienen via het formulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verder te helpen.

  • Je bent een ondernemer en jouw bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KVK).
  • Jouw onderneming is gevestigd in Oost-Nederland, wat de provincies Gelderland en Overijssel omvat.
  • Je ondervindt uitdagingen bij het vormgeven van een circulaire businesscase, bijvoorbeeld door gebrek aan kennis, toegang tot ketenpartners, financiering, of problemen met wet- en regelgeving.
  • Jijzelf of jouw bedrijf nemen initiatief, zijn bereid risico’s te nemen en te investeren, en hebben al geprobeerd zelf een oplossing te vinden.

Aanmelden

Ben jij klaar om jouw circulaire ambities te verwezenlijken? Dien dan nu je vraag in en wij staan voor je klaar om je verder te helpen.

Ben je een circulair ondernemer in een andere regio? Controleer of jouw regio ook een circulair ondernemersloket heeft, of neem contact op met het landelijke loket, Het Versnellingshuis. Samen kunnen we de circulaire economie laten groeien!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld