Wat doet Kiemt

Triple Helix Netwerk

Het triple helix netwerk van Kiemt bestaat uit partijen op het gebied van energietransitie of circulaire economie. Denk aan vertegenwoordigers van bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden. Je kent ons natuurlijk van de mooie β€˜matching’ evenementen, zoals β€œThe Future of Us” en de β€œKiemt Early Morning Talk” of van de Jan Terlouw Innovatieprijs. Maar als netwerkorganisatie doen wij nog veel meer.

 

Sinds 2005 focus op de energietransitie en circulaire economie

Het versnellen van de energietransitie en de transitie naar een circulaire economie vraagt een gezamenlijke inspanning van bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Sinds 2005 heeft Kiemt hiervoor in Oost Nederland een sterk netwerk opgebouwd. Daarmee dragen wij bij aan het tot stand komen van regionaal beleid en financieringsstructuren voor bijvoorbeeld programma’s, en ook voor het profileren van de brede regio richting Den Haag en Brussel. Ook maken wij expertise toegankelijk en worden er binnen het netwerk kennis en kansen gedeeld. Wij organiseren events om partijen met elkaar in contact te brengen en zich te profileren. Door samen te werken en ondersteuning te bieden aan innovaties wordt het netwerk versterkt. Samen bouwen we aan een toekomstbestendige economie in Oost Nederland.

De juiste verbindingen worden gelegd

We zorgen voor de juiste verbinding voor jouw idee, of we brengen het juiste idee bij jou. Ondersteun ons als Netwerkpartner, Participant of Ambassadeur en vertel mee over de mooie innovaties die door ons netwerk werkelijkheid worden.

De aangesloten partners van Kiemt vormen een hecht innovatienetwerk waarin kansen worden benut door effectief te scouten, screenen en ondersteunen. Door de juiste mensen, initiatieven en projecten op regionaal, nationaal of internationaal niveau met elkaar te verbinden, krijgen ideeΓ«n de kans zich te ontwikkelen tot vernieuwende, levensvatbare en duurzame producten, diensten of bedrijven. Want alleen door samenwerking kunnen we deze uitdaging aangaan en tot een succes brengen!

Mee doen?

Wil jij ook duurzaam ondernemen? Heb je een idee voor een circulair ketenproject maar ken je nog niet de juiste mensen? Of wil je gewoon meer weten over je mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Het Netwerk

Talloze ondernemers, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden gingen je voor. Kijk hier naar welke partijen nu al deel uitmaken van het Kiemt-netwerk

Netwerk op de kaart

Op deze kaart zie je onze spreiding in Oost-Nederland.