Matching en samenwerking

Kiemt heeft een uitgebreid netwerk binnen de wereld van energietransitie en circulaire economie in Oost-Nederland. Wij zijn experts in het spotten van kansen en de juiste mensen met elkaar in contact brengen. We puzzelen met ons netwerk en zorgen zo voor innovatieve samenwerkingen met het oog op de toekomst.

We brengen vraag en oplossing bij elkaar door een-op-een gesprekken of evenementen te organiseren waar ervaring en expertise worden gedeeld. Op deze netwerkbijeenkomsten kun je in contact komen met andere spelers in het veld en krijg je de kans om jezelf te profileren in het innovatieve landschap van Oost-Nederland.

Kiemt is de startmotor voor kansrijke innovaties en biedt toegang tot potentiΓ«le partners, experts, opdrachtgevers, overheden, financiΓ«le instellingen en huisvestingslocaties. Ruim 230 bedrijven, kennisinstellingen en overheden actief in de energietransitie, biobased economy en circulaire economie zijn bij ons aangesloten. Dat betekent dat ze openstaan voor nieuwe initiatieven, samenwerkingen en een goed gesprek.

Meer weten over Matching en samenwerking?
Neem dan contact op met onze specialist.
Franske van Duuren
programmamanager Circulaire Economie
vanduuren@kiemt.nl

Ook interessant

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld