Franske van Duuren directeur Kiemt tot eind 2022

Matching en samenwerking
15 juni 2022

Ruim vier jaar stond Luc Kikkert aan het roer van Kiemt in zijn rol als directeur. Per 1 juni heeft Luc afscheid genomen van Kiemt. We zijn hem zeer erkentelijk voor wat hij de afgelopen jaren voor Kiemt en het netwerk heeft betekend en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie bij TNO als Senior Business Developer.

Tot eind dit jaar zal Franske van Duuren de rol van directeur op zich nemen. Dit zal zij doen naast haar taak als programmamanager Circulaire Economie.

Franske – β€œIk verheug me erop Kiemt de komende maanden verder te brengen. Als directeur zal ik verantwoordelijk zijn voor de dagelijks aansturing van Kiemt met daarbij als prioriteit de continuΓ―teit van Kiemt en de samenwerking met het netwerk. Tevens blijf ik werkzaam als programmamanager circulaire economie, waarbij ik op een aantal uitvoeringstaken extern ondersteund wordt, zodat beide taken met zorgvuldigheid en aandacht kunnen worden uitgevoerd.”

De komende jaren staan in het teken van versnelling van de transitie naar een duurzame toekomst. Kiemt zal zich  ten volle inzetten om deze transitie voor de regio te ondersteunen in nauwe samenwerking met haar 130 partners in Oost-Nederland en de Provincie Gelderland.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld