Nieuwe partners in het netwerk Q1 en Q2 2023

Matching en samenwerking
25 juli 2023

De aangesloten partners van Kiemt vormen een hecht innovatienetwerk waarin kansen worden benut door effectief te scouten, screenen en ondersteunen. Door de juiste mensen, initiatieven en projecten op regionaal, nationaal of internationaal niveau met elkaar te verbinden, krijgen ideeΓ«n de kans zich te ontwikkelen tot vernieuwende, levensvatbare en duurzame producten, diensten of bedrijven. Want alleen door samenwerking kunnen we de huidige uitdagingen aangaan en tot een succes brengen!

IN Q1 en Q2 hebben de volgende partners zich aangesloten bij het Kiemt netwerk

EOX tractors ontwikkelt en bouwt elektrische tractoren voor gebruik in land-, weg- & waterbouw. Zij willen boeren ondersteunen met slimme en schone machines die geoptimaliseerd zijn Controlled Traffic Farming (CTF) om zo bodemverdichting tegen te gaan.

Fluidwell produceert process displays en controllers voor scheepvaart en proceswereld. In hun uitgebreide productrange bieden zij ook producten specifiek voor waterstof aan zoals truckdosering, stroomindicatie en flowmonitoring.

Bakker Hilvers is een begrip in Arnhem. Dit familiebedrijf heeft de ambitie uitgesproken om de duurzaamste bakkerij van Nederland te worden. Dit doen zij door te investeren in nieuwe technologieΓ«n zoals ovens op waterstof en koelinstallaties op CO2.

Koffiebranderij Peeze uit Arnhem wil niet alleen koffie maken die goed smaakt maar ook goed is voor de wereld. Zo wordt de koffie CO2 neutraal gebrand, beschikt Peeze over een klimaatbestendige tuin met regenwater infiltratie en is de jaarlijkse Co2-footprint bepalend voor de reductie-agenda.

Pondera Consult is als adviseur en ontwikkelaar betrokken bij verschillende projecten in de energietransitie. Deze projecten worden met de inzet van natuurlijke hulpbronnen zoals wind, zon, water en geothermie mogelijk gemaakt. Pondera is in alle fasen van een project acties, van haalbaarheidsstudie tot bouw, beheer en onderhoud.

VSGM levert een slibverwerkingssysteem dat zorgt voor een circulaire verwerking van slibben met een negatieve CO2-footprint. De slib wordt verwerkt tot een nieuwe grondstof Neutral. En met een kleine extra bewerking kan Neutral ook elders geproduceerde CO2 opslaan. Neutral kan gebruikt worden in wegenbouw en betonindustrie.

Dehal IP bv is een startup die zich bezighoudt met het hoogwaardig verwaarden van afvalstromen zoals bandenrubber, huishoudelijk afval en biomassa.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld