Terugblik op de Early Morning Talk ‘Circulair textiel en fashion’

Circulaire economie
Matching en samenwerking
9 februari 2023

Circulair textiel en fashion stonden afgelopen dinsdag 7 februari in de schijnwerpers tijdens onze Early Morning Talk live vanuit Arnhem. Een passend onderwerp aangezien deze week, de week van de Circulaire Economie plaatsvindt. Onze gastvrouw Franske van Duuren nam ons mee in gesprek met verschillende gasten die als onderwijs, ondernemers en onderzoekers hard aan de slag zijn om de textiel sector te verduurzamen.

In dit half uur doken we dieper in het textielprobleem en de urgentie om het aan te pakken. Een mooi overzicht over de veelzijdigheid van innovatieve ontwikkelen van circulair textiel in Oost-Nederland. Heb je hem gemist? Kijk hem dan hieronder terug:

Tijdens de livestream liet een van onze gasten Merel Wicker een presentatie zien. Deze presentatie van LEW kun je hier bekijken.

Chatvragen

Was jij in de studio aanwezig of heb jij de livestream gevolgd en ben je nieuwsgierig naar de onbeantwoorde chatvragen? Die hebben wij hier voor jou op een rijtje gezet.

Niet genoeg circulair?

Wil je meer weten over wat wij als Kiemt doen op het gebied van de circulaire economie? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over circulair ondernemen.

Of kijk anders eens naar een van onze andere Early Morning Talks of Oost-Nederland Uitgelichts over thema’s binnen de circulaire economie:

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld