EnerPRO Slotevent

event 26 sep 2022 13:00 - 14:30

Alle deelnemende projecten van het INTERREG project EnerPRO worden medio september succesvol afgerond. Het project heeft 4 jaar geduurd. Tijdens dit slotevent willen we de resultaten van het INTERREG project samen met jou in het zonnetje zetten. Centraal staat de grensoverschrijdende samenwerking en het delen van kennis en ervaringen. In 2022 heeft EnerPRO bovendien de Grenzlandpreis gewonnen tijdens de Grenslandconferentie 2022 in Aken.

Diverse Duitse en Nederlandse ondernemers zullen hun eindresultaat van het EnerPRO project en de toegevoegde waarde van EnerPRO delen. Hoe dragen deze innovaties bij aan de energietransitie en grensoverschrijdende samenwerking?Β­Β­

13.00 In gesprek met Prof. Dr. Mario Adam (Leiter des ZIES Zentrum fΓΌr Innovative Energiesysteme)Β  en Piet Boomsma , Regionaal Programmamanager INTERREF Duitsland-Nederland over de toegevoegde waarde van het INTERREG project EnerPRO in de energietransitie.
13.20 Renewable energy generation: In gesprek met regiocoΓΆrdinator en verschillende projectmanagers over hernieuwbare energieopwekking. Aan tafel nemen plaats: Wilco van Kampen van XINTC Global en Christian Kirschning van SolarAnts Floating.
13.40 Optimization of existing systems: In gesprek met de regiocoΓΆrdinator en verschillende projectmanagers over het verminderden van CO2 uitstoot. Aan tafel nemen plaats: Marc Graaf van SynErgy, Stijn Kragt van ClimAdT en Jorg Rijkschroef van Sit&Heat.
13.50 Terugblik en vooruitblik met Philipp Riegebauer en Stefan Lambach.
14.00 Op het inspiratieplein kun je de innovatie uit het EnerPRO project nader bekijken. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er verder gepraat worden met de aanwezigen.

 

Na afloop van elke sessie is er mogelijkheid om vragen te stellen.

Aanmelden kan via deze link: Aanmelden EnerPRO Slotevent – Anmeldung EnerPRO Abschlussveranstaltung – Kiemt

Financierders EnerPRO:

Geassocieerde partners:Β 

Projectpartners:Β 

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld