HAN meet-up: ‘de bedrijfsvoering meervoudig in balans’

event 9 feb 2023 14:00 - 16:00

In de week van de circulaire economie organiseert het Centrum Meervoudige Waardecreatie op donderdag 9 februari de Meet-up ‘De bedrijfsvoering meervoudig in balans | CSRD: Nieuwe Europese wetgeving voor een integrale bedrijfsvoering’. Deze Meet-up is bedoeld voor grote en kleine organisaties in de keten – en bieden hierbij de gelegenheid om vragen te stellen aan experts over de nieuwe wetgeving.

Datum: Donderdag 9 februari 2023
Tijd: 14:00u-16:00u
Locatie: HAN Campus Arnhem, Ruitenberglaan 31 Arnhem

Met ingang van 2024 gaat er nieuwe Europese wetgeving gelden. Deze wetgeving is vastgelegd in de CSRD, de Corporate Sustainability Reporting Directive. Deze CSRD brengt verplichtingen met zich mee voor de wijze waarop organisaties rapporteren. Naast de gebruikelijke financiΓ«le rapportage moeten bedrijven ook rapporteren over de prestaties op ecologisch en sociaal gebied. Hier kun je meer informatie vinden over de ingang en gevolgen van deze wetgeving.

Programma

14:00 Aanvang Meet-up
Met bijdrage van Kiemt gevolgd door een paneldiscussie onder leiding van Frank Croes, Programmamanager Circulaire Economie bij HAN Centrum Meervoudige Waardecreatie. De volgende onderwerpen zullen besproken worden:

  • Inleiding in CSRD door Gerhard Schuil – Themaregisseur Integrated Thinking, Control & Reporting bij HAN Centrum Meervoudige Waardecreatie
  • Voorbeelden van de implementatie van CSRD in de praktijk door Arnold Wijbenga – Projectleider bij HAN Centrum Meervoudige Waardecreatie
  • De stand van zaken en ontwikkelingen op (inter)nationaal niveau door Usha Ganga – Themaregisseur Duurzaamheid bij Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)
  • De agenda van de HAN en samenwerkingsmogelijkheden door Egbert Willekes – Senior docent-onderzoeker bij het HAN lectoraat Futureproof Control

16:00 Afronding
Aansluitend aan de Meet-up is het mogelijk om de livestream van de uitreiking van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 te kijken van 16:00 tot 17:00.

Aanmelden

Ben jij benieuwd wat de nieuwe wetgeving onder CSDR inhoud en betekend voor jouw onderneming? Meld je dan hier aan.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld