Nieuwe partners van Kiemt Q4 2022

Matching en samenwerking
24 januari 2023

De aangesloten partners van Kiemt vormen een hecht innovatienetwerk waarin kansen worden benut door effectief te scouten, screenen en ondersteunen. Door de juiste mensen, initiatieven en projecten op regionaal, nationaal of internationaal niveau met elkaar te verbinden, krijgen ideeΓ«n de kans zich te ontwikkelen tot vernieuwende, levensvatbare en duurzame producten, diensten of bedrijven. Want alleen door samenwerking kunnen we de huidige uitdagingen aangaan en tot een succes brengen!

In het vierde kwartaal van 2022 sloten de volgende participanten en partners aan:

Callic B.V.

Callic B.V. is de winnaar van de Jan Terlouw Innovatieprijs 2022 en is vanuit daar als participant bij het Kiemt netwerk aangesloten. Callic bouwt aquathermiesystemen voor de woningbouw, utiliteit en warmtenetten. Met deze systemen wordt oppervlaktewater gebruikt als lokale bron voor warmte.

NoPalm Ingredients

NoPalm Ingredients is als partner aangesloten als winnaar van de Jan Terlouw Innovatie Ambitie prijs 2022. Zij halen oliΓ«n uit een fermentatieproces die een goede vervanging zijn voor palmolie. Voor dit fermentatieproces worden afvalstromen van de agri-industrie gebruikt.

De volgende partners zijn aangesloten vanuit de innovatiemotor:

Vriflex

Vriflex maakt het eenvoudig voor iedereen om afval te scheiden. De Vriflex is een flexibel raamwerk dat je over de rand van je afvalbak kunt spannen. Zo hoeven mensen geen nieuwe afvalbak met verschillende compartimenten te kopen of verschillende dozen, bakken of zakken te gebruiken.

Folded Solar

Folded Solar ontwikkelt een snel opvouwbaarΒ zonnepaneelsysteem. Het systeem biedt een oplossing voor bouw- en infrabedrijven voor het (helpen) voorkomen van stikstof uitstoot. Bovendien maakt het stroomvoorziening op locaties zonder elektriciteitsnetwerk mogelijk. Het systeemΒ onderscheidt zich onder meer door hoge snelheid van installatie, modulair, robuustheid en uniekΒ aandrijfsysteem.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld