Innovatiemotor

Kiemt zet zich actief in op het ondersteunen van startende en groeiende ondernemers in Oost-Nederland. Dit doet Kiemt voor ondernemers die bezig zijn nieuwe technologieën of diensten te ontwikkelen om de energietransitie en circulaire economie aan te jagen en te versterken. 

Een ondernemer heeft verschillende uitdagingen. Zowel op technologisch als bedrijfskundig gebied. Dit zijn vraagstukken die vragen om  expertise. Kiemt biedt de ondersteuning die bij een innovatief idee past. Bijvoorbeeld door ondernemers te helpen aan bedrijfsfinanciering en samenwerkingspartners.

Vanuit de innovatiemotor wordt 1-op-1 business development support geleverd en worden verbindingen gelegd tussen verschillende organisaties. Business development ondersteuning wordt bijvoorbeeld geboden bij het  zoeken naar financiering, het schrijven een businessplan, het ontwikkelen van  strategieën en businessmodellen, en het verbinden van ondernemers aan  partners en financiers.

Ben jij een geïnteresseerde startup of een groeiend bedrijf?

Klik dan hier voor meer informatie en het aanmeld formulier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required