Nieuwe partners Q3 2023

Circulaire economie
Energietransitie
Matching en samenwerking
26 oktober 2023

De aangesloten partners van Kiemt vormen een hecht innovatienetwerk waarin kansen worden benut door effectief te scouten, screenen en ondersteunen. Door de juiste mensen, initiatieven en projecten op regionaal, nationaal of internationaal niveau met elkaar te verbinden, krijgen ideeΓ«n de kans zich te ontwikkelen tot vernieuwende, levensvatbare en duurzame producten, diensten of bedrijven. Want alleen door samenwerking kunnen we de huidige uitdagingen aangaan en tot een succes brengen!

In Q3 hebben de volgende partners zich aangesloten bij het Kiemt netwerk

Bronckhorst High-Tech B.V. is een wereldwijde speler op het gebied van flow oplossingen met een uitgebreid pakket aan flowmeters en klantspecifieke flow systemen. De instrumenten van Bronsckhorst worden toegepast in laboratoria van onderzoeksinstituten, in de machinebouw (OEM-ers) en in industriΓ«le toepassingen.

Roger Energy B.V. is de voorloper in de productie, levering en toepassing van groene waterstof. Hun missie is om een emissievrije overvanging voor fossiele brandstoffen te bieden om transport en heavy-duty equipment aan te drijven.

QConcepts Design Engineering B.V. is een productontwikkelingsbedrijf, dat gespecialiseerd is in de toepassingen van composietmaterialen en flow analyse. Zij vullen het volledige innovatie- en ontwikkelingstraject in: ontwerp, business case, realisatie en marktintroductie. QConcepts beschikt over een jong en enthousiast team van specialisten, dat aan multidisciplinaire projecten werkt. De combinatie van technologie, creativiteit en passie maakt QConcepts een gedreven en betrouwbare partner. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Zij streven naar een waardevolle samenwerking met onze klanten en partners.

HyGear Technology & Services B.V. is een clean technology bedrijf, gevestigd in Arnhem. HyGear is gespecialiseerd in het omzetten en opwerken van diverse gasstromen, met als doel de energie efficiΓ«ntie te verhogen; hernieuwbare, schone energiebronnen te gebruiken; en de keten efficiΓ«nter te maken. Lead products zijn kleinschalige waterstofgeneratoren, die aardgas omzetten in waterstof voor diverse (industriΓ«le) doeleinden. Daarnaast werkt HyGear aan de ontwikkeling van veelzijdige andere producten, zoals Power to Gas, Gas to Liquid en brandstofcellen.

Firan ontwikkelt, realiseert en exploiteert de infrastructuren voor warmte, koude, waterstof, duurzame gassen en zon- en windenergie die klaar zijn voor de wereld van morgen. Zij lossen lokale energievraagstukken op. Hun energiesystemen geven directe toegang tot duurzame energie. Daarmee verbinden ze overal energiebronnen aan wijken en gebouwen. Of het nu gaat om duurzame warmte en koeling, groene stroom of waterstof.

Duostor is een start up uit Barneveld die een flowbatterij ontwikkelt, waarin twee soorten energie worden gecombineerd: thermisch en elektro-chemisch. Hierdoor kun je zowel elektriciteit als warmte opslaan en op een geschikt moment weer gebruiken. DuoStor richt zich daarbij in eerste instantie op de agrarische sector, maar ziet ook toepassingen in de gebouwde omgeving of bij het verduurzamen van bedrijfsprocessen.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld