Partners Only Event

event 7 Jul 2022 14:30 - 18:00

Hoe moet de rol van Kiemt in de transities energie en circulair vorm krijgen de komende jaren? Voor welke uitdagingen staan we en waar kunnen we elkaar versterken?

Donderdag 7 juli is het Partners Only Event bij Venue13 in Velp. Een besloten bijeenkomst, speciaal voor onze partners. Genodigden zijn vanaf 14.30 uur van harte welkom. Om 15.00 uur gaan we van start.

Wat gaan we doen?

14.30 Ontvangst
15.00 Start van het programma
15.15 De winnaars van de Jan Terlouw Innovatieprijs van 2021: Lourens van Dijk met de gekleurde zonnegevel & RenΓ© Cornelissen met de stikstofstripper. Waar staan ze nu? Wat hebben ze nodig? En wat kan jij daarin betekenen?
15.30 Caroline Kamerbeek – bestuursvoorzitter Kiemt &Β  Vice President Marketing, Communications, Public Affairs Energy Systems bij DNV – neemt je mee in de toekomst met daarin Kiemt en het netwerk als transitieaanjager in Oost-Nederland.
15.50 En wat vind jij? Prikkelende stellingen & dilemma’s over de focusgebieden.
16.05 Aan de slag! Hoe kunnen we elkaar versterken? Deel jouw visie tijdens de ronde tafeldiscussie.
16.35 Doorpakken: Hoe nu verder?
17.00 Afsluiting met een hapje en een drankje.

 

Franske van Duuren – directeur Kiemt en host van deze middag verwelkomt iedereen. Daarna neemt Caroline Kamerbeek – bestuursvoorzitter Kiemt & Vice President Marketing, Communications, Public Affairs Energy Systems bij DNV – je mee in de toekomst met daarin Kiemt en het netwerk als transitieaanjager in Oost-Nederland. Wat hebben we van elkaar nodig om dit tot een succes te maken?

Ook komen de winnaars van de Jan Terlouw Innovatieprijs 2021 aan het woord: Lourens van Dijk met de gekleurde zonnegevel & RenΓ© Cornelissen met de stikstofstripper. Waar staan ze nu? Wat hebben ze nodig? En wat kan jij als partner van Kiemt daarin betekenen?

We eindigen deze dag met prikkelende stellingen & dilemma’s over de focusgebieden. Wat vind jij? En hoe kunnen we elkaar versterken? Deel jouw visie tijdens de ronde tafeldiscussie.

Natuurlijk sluiten we deze middag af met een hapje & drankje en is er gelegenheid om te netwerken.

Ben jij er ook bij op donderdag 7 juli? Meld je dan snel aan via de link in de uitnodiging in je mailbox. We kijken er naar uit om je weer live te ontmoeten!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld