β€˜Stal van de Toekomst’ – Routekaart per bedrijf

event 25 Jan 2022 t/m 22 feb 2022

Ben jij de varkenshouder van de toekomst uit Oost-Nederland? Kiemt organiseert in samenwerking metΒ De Hoeve Innovatie,Β Encon Clean Energy,Β KDVΒ enΒ Wageningen University & ResearchΒ meerdere sessies gericht op het duurzame concept β€˜Stal van de Toekomst’ voor de varkenshouderij.Β 

Aansluitend op de startbijeenkomst en 6 verdiepingssessies waarbij we zijn ingegaan op het concept β€˜Stal van de Toekomst’ voor de varkenshouderij is het tijd voor de volgende stap! We gaan in twee sessies met minimaal 10 varkenshouders een individuele routekaart opstellen (maatwerk). In de sessies staan de volgende thema’s centraal.

Sessie 1 op dinsdag 25 januari 2022.

  • Omgevingsanalyse; wat gebeurt er al in de sector en welke concrete mogelijkheden zijn er voor een varkenshouder?
  • Ketensamenwerking; welke afspraken wil je maken met ketenpartners om duurzaamheid te kunnen borgen (bv voederleverancier, slachterij)

Sessie 2 op dinsdag 22 februari 2022

  • Vertaling naar concreet plan per bedrijf.
  • Op basis van de in de sessies verkregen informatie gaan de varkenshouders zelf aan de slag met hun individuele routekaart. Daarbij worden zij ondersteunt door verschillende experts die hen op onderdelen kunnen helpen.

Wat betekent dat voor jou, de varkenshouder
De routekaart sessies zijn kosteloos met één gestelde voorwaarde. De varkenshouder zal de sessies co financieren in de vorm van investering in tijd.

Niet aan kunnen melden? Maar wel interesse?
Helaas is inschrijven voor deze sessies niet meer mogelijk. Wil je wel graag weten wat de resultaten zijn? Meld je dan aan voor het fysieke kennisevent over het duurzame stalconcept voor de varkenshouderij op 24 maart 2022!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld