Terugblik Startbijeenkomst ‘Stal van de Toekomst’ en Q&A

1 juli 2021

Kijk nu de startbijeenkomst over het kennistraject β€˜Stal van de Toekomst’ voor de varkenshouderij terug. Het was een mooie uitzending met daarin aandacht voor het traject en de komende verdiepingssessies.

Tijdens de uitzending hebben we het duurzame concept toegelicht waarbij het dier en haar gezondheid centraal staat. In Brabant (Valkenswaard) is deze stal reeds geΓ―mplementeerd. De onderzoeksresultaten (WUR) geven aan dat resultaten substantieel zijn. 85% vermindering stikstof uitstoot en 80% vermindering methaangas uitstoot.

Vragen uit de chat die niet tijdens de uitzending beantwoord konden worden kun je hier teruglezen: Q&A Startbijeenkomst van 28 juni j.l.

Wij bieden jou als varkenshouder de mogelijkheid om deel te nemen aan het traject waarbij we toewerken naar een op maat gemaakt plan per bedrijf.Β Ook aan dit vervolg zijn geen kosten verbonden.

Ben jij, als varkenshouder van de toekomst, ook geΓ―nteresseerd om bij te dragen aan het reduceren van de stikstof, methaan en dat met een beter welzijn voor de varkens? Klik dan hier voor de data en om je aan te melden.

 

Dit traject wordt mogelijk gemaakt door door de SABE regeling van RVO

 

 

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld