Nieuwe partners van Kiemt Q3 2022

Matching en samenwerking
20 oktober 2022

De aangesloten partners van Kiemt vormen een hecht innovatienetwerk waarin kansen worden benut door effectief te scouten, screenen en ondersteunen. Door de juiste mensen, initiatieven en projecten op regionaal, nationaal of internationaal niveau met elkaar te verbinden, krijgen ideeΓ«n de kans zich te ontwikkelen tot vernieuwende, levensvatbare en duurzame producten, diensten of bedrijven. Want alleen door samenwerking kunnen we de huidige uitdagingen aangaan en tot een succes brengen!

In het derde kwartaal van 2022 sloten de volgende partners aan:

Royal Eijkelkamp

Royal Eijkelkamp biedt oplossingen voor bodem- en waterprojecten over de hele wereld. Zij helpen verschillende industrieΓ«n om slimmer en efficiΓ«nter te werken, zodat ons milieu zo min mogelijk schade ondervindt. Ook dragen zij met hun producten bij aan het herstel van ecosystemen en een duurzamer gebruik van onze natuurlijke grondstoffen.

De volgende partners zijn aangesloten vanuit innovatiemotor:

Dikat

Dikat maakt bestaande gebouwen geschikt voor de toekomst. Zo hoeven de gebouwen niet gesloopt te worden en kan het gebruik van nieuwe grondstoffen beperkt blijven. Door de upcycling van deze gebouwen ontstaat er een beter gebouw dan het origineel, met een minimum aan nieuw materiaal- en energiegebruik.

Fair Coffins

FAIR Coffins maakt uitvaartkisten van 100% ecologisch FAIRboard. Dit is een kartonachtig plaatmateriaal van natuurlijke en gerecyclede materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Bovendien wordt het materiaal voor de kisten aangeleverd vanuit een regionale drukkerij.

GGI Innovations

BAS E-Lifters, een start-up van GGI Innovations BV, produceert geheel elektrische afvalbak-liftsystemen. Deze elektrische liftsystemen besparen tot wel 15% aan brandstof. Zo maakt GGI Innovations BV afvalverzameling efficiΓ«nt en met minimale CO2-uitstoot.

Venema E-Mobility

Venema E-mobility Charge Systems BV ontwikkelt en bouwt slimme laadsystemen voor auto’s, bussen, vrachtwagens en schepen. De laadpalen van Venema dragen bij aan schone mobiliteit, duurzame energie en het stabiel houden van het energienet.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld