Circo Track: Energieopslag, opwek en laadinfrastructuur

event 31 mei 2023 t/m 28 Jun 2023

CIRCO organiseert een 3 daagse track met dit keer als onderwerp energieopslag, opwek en laadinfrastructuur. De track vindt plaats op woensdag 31 mei en 15 en 28 juni. De locatie en tijd zijn nader te bepalen.

Tijdens de track wordt ingegaan op de uitdagingen binnen de energieopslag, opwek en laadinfrastructuur en welke circulaire oplossingen er voor jouw bedrijf of onderneming mogelijk zijn.

Wat levert het jou op?

  • Circulair ondernemen biedt nieuwe businesskansen! Je vergroot je concurrentiekracht, je creΓ«ert nieuwe waarden voor je bedrijf en je klanten.
  • Tijdens de Track werk je samen met ketenpartners, dat maakt je ideeΓ«n slimmer Γ©n beter uitvoerbaar. Bovendien houd je er mogelijk nieuwe partners aan over.
  • Je gaat intensief aan de slag met ervaren CIRCO trainers die expert zijn op het gebied van circulair ontwerp in jouw branche.
  • Je krijgt toegang tot actuele kennis, concrete tools, en inzicht in (markt)ontwikkelingen.
  • Het bereid je voor op de komst van actuele wet & regelgeving. En je krijgt zicht op mogelijke systeemveranderingen op lange termijn.
  • Je gaat naar huis met een duidelijk en concreet plan voor een circulair product of dienst, dat op korte termijn realiseerbaar is voor je bedrijf.

Deze track is bedoeld voor een breed publiek en iedereen die te maken heeft met energieopslag, opwek en laadinfrastructuur is welkom. Kijk voor het uitgebreide programma en aanmelden voor deze CIRCO track op deze pagina.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld