Nieuwe collega’s bij Kiemt

Circulaire economie
Energietransitie
29 november 2023

Deze maand zijn twee nieuwe collega’s begonnen binnen het team van Kiemt. Beide projectleider, ze stellen zich graag aan je voor:

Jeroen van den Bosch – Projectleider Circulaire Economie

Mijn naam is Jeroen van den Bosch, en sinds 1 november vervul ik de rol van Projectleider Circulaire Economie. Met een achtergrond als Industrial Designer (Universiteit Twente), heb ik de vaardigheden en motivatie om met een brede kijk naar zowel technologie als de wereld te kijken. Soms word ik gekenmerkt als een “T-shaped engineer.” Mijn eerdere ervaring als design engineer en product manager heeft me uitgebreide expertise opgeleverd in het werken binnen internationale productie- en projectteams, waarbij design, kostenefficiΓ«ntie en met name innovatie altijd centraal staan.Β 

Ik heb uiteenlopende interesses, variΓ«rend van architectuur tot kunst, maar vooral in innovatie in de ruimste zin van het woord. Duurzaamheid heeft al geruime tijd mijn bijzondere interesse en ik volg nauwlettend de ontwikkelingen op dit gebied. In projecten bij mijn vorige werkgever heb ik gemerkt hoe uitdagend het kan zijn om circulaire ontwerpprincipes te integreren. Bij elke stap richting duurzaamheid rijzen er talloze vragen. Desondanks hebben we, met behulp van R&D en samenwerking met toeleveranciers, grote stappen gezet.

Ik woon in de buurt van de Achterhoek en de Duitse grens, en ik ben onder de indruk van de innovatiekracht van deze regio. Ik zie natuurlijke samenwerkingsverbanden ontstaan en ben enthousiast over de mogelijkheid om deze te versterken en uit te breiden. De internationale aspecten van mijn werk in het Two4C-project spreken me erg aan, en ik kijk ernaar uit om samen te werken met het internationale team. 

Zoals eerder genoemd, ben ik afkomstig uit ‘s-Heerenberg, heb ik mijn vleugels uitgeslagen naar Enschede en Amsterdam, maar woon ik nu al geruime tijd met veel plezier, samen met mijn vrouw en twee kinderen. Ik kijk ernaar uit om mijn passie voor duurzaamheid en innovatie in te zetten bij Kiemt en samen met de regio ons gezamenlijke toekomst vorm te geven. 

Diederik Hoefsmit – projectleider Energietransitie

Mijn naam is Diederik Hoefsmit en met veel enthousiasme ben ik op 1 november begonnen als Projectleider Energietransitie bij kiemt. Tijdens mijn studie Civiele Techniek aan de Universiteit Twente heb ik een drive ontwikkeld om de wereld te verduurzamen. Mijn levensmotto is om de aarde beter achter te laten dan ik hem heb aangetroffen.

De afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties gewerkt om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Zo heb ik bij een adviesbureau gewerkt om de bouw te verduurzamen en gemeenten over duurzaamheid te adviseren. Ook heb ik bij een non-profit organisatie gewerkt op de thema’s energietransitie en circulariteit. Momenteel werk ik ook bij De Blauwe Wijkeconomie in Arnhem waar ik me met name bezig houdt met energiearmoede. En bij kiemt ga ik dus de komende tijd aan de slag op het gebied van de energietransitie. Hierbij hoop ik positief en actiegericht aan de slag te gaan, met veel creatieve oplossingen te komen en veel nieuwe mensen te leren kennen en aan elkaar te verbinden.

Zelf ben ik 30 jaar en woon ik sinds 1,5 jaar in Arnhem samen met mijn vriendin Roos. Ik ben opgegroeid in Voorthuizen, aan de westkant van de Veluwe. Ik ben blij dat ik na op andere plaatsen te hebben gewoond weer in de buurt van de Veluwe woon. Hier ga ik graag wandelen of fietsen. Daarnaast sta ik in mijn vrije tijd graag in de keuken of lees ik een goed boek. In de vroege ochtenden ben ik regelmatig in de yogaschool te vinden om mijn dag een vliegende start te geven.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld