Community of Practice Circulaire Voedselketens
Op donderdag 30 november organiseert Regio Foodvalley Circulair de volgende bijeenkomst van de Community of Practice Circulaire Voedselketens. In deze Community wordt actief gewerkt aan projecten en het bouwen van voedselketens. De betrokkenen zijn ondernemers, overheden en betrokkenen van onderwijs die in eigen organisatie actief (willen) inzetten op minder van voedselverspilling en circulaire ketens. De lijnen zijn kort en er wordt samen gewerkt aan projecten of nieuwe initiatieven.
Praktische informatie
Locatie: Boerderij De Groote Voort – Postweg 110, 6741 ML Lunteren
Datum: donderdag 30 november
Tijd: 12:00u-14:00u
Programma
12.00 uur – Netwerklunch en rondleiding
Boerenlunch met βecht goede producten van eigen bodemβ
12.30 uur – Rondleiding door Jan Dirk van de Voort van Remeker
Over bodem, koeien, gezonde producten en circulaire ketens
13.30 uur – Circulaire businesscases in de voedselketen, door Frank Croes
Programmamanager Circulaire Economie bij de Hogeschool Arnhem β Nijmegen (HAN) voor het Centrum Meervoudige Waardecreatie (CMW)
14.10 uur – Circulaire Voedselketens in Regio Foodvalley
Update over lopende projecten en ideeΓ«n in het Living Lab Regio Foodvalley Circulair door Suzan Klein Gebbink, trekker thema circulaire voedselketens
14.20 uur – Circulaire businesskansen in de voedselketen
Uitwisseling over concrete kansen en samenwerking in Regio Foodvalley
15.00 uur – Drankje
Met nabespreking
Aanmelden
Wil jij bij deze bijeenkomst van de Community of Practice aanwezig zijn? Meld je dan aan via deze website. Over deze en andere bijeenkomsten van de Community of Practice vind je hier meer informatie.