Geannuleerd: Oost-Nederland Uitgelicht – Circulair Talent in Living Lab

event 6 apr 2023 14:30 - 17:00

Het beloofde donderdag 6 april een interessante Oost-Nederland Uitgelicht te worden over Circulair Talent in Living Lab. Het is dan ook bijzonder spijtig dat deze wegens omstandigheden geannuleerd moet worden.Β Op dit moment is er nog geen zicht op een nieuwe datum voor dit evenement. Β 

Hoe houden we onze omgeving in de toekomst leefbaar? Meer dan ooit staan we, in onze mooie regio Arnhem-Nijmegen, samen voor grote circulaire transitieopgaven.

We organiseren op donderdag 6 april om 14.30u samen met bedrijven, studenten en kennisinstellingen uit de regio aan de slag! Kiemt & RvN@ nodigen je van harte uit om aan te sluiten bij dit event Oost-Nederland Uitgelicht β€˜Circulair Talent in Living Lab’. En dan gaan we deze belangrijke circulaire transitieopgaven van de regio aanpakken. Kom ook, leer over de living labs en ontdek jouw plek in onze toekomst!

DaniΓ«l Wichboldus, voorzitter van het college van bestuur van de Radboud Universiteit, opent het event en vertelt ons waarom onderwijs en talent een cruciale rol spelen in de transitie uitdagingen, die voor ons liggen. Daarna pakt Franske van Duuren, directeur & programmamanager Circulaire Economie bij Kiemt, de microfoon over en neemt ons mee in het verhaal achter Life Port Circulair Lab. Zij interviewt Sjors Witjes, Universitair hoofddocent – Strategie aan de Radboud Universiteit, over wat Life Port Circulair Lab is. Vervolgens nemen Sjors Witjes van de Radboud Universiteit en Han Rouwenhorst, programmamanager van RvN@, je mee in de praktijk. Zij delen de ervaringen in respectievelijk de Campushub Gezond Circulair en het Stationsgebied Nijmegen.

En dan gaan we samen aan de slag in subsessies. Kies 1 van de Living Labs, ontdek wat er op het onderwerp allemaal al gebeurt en denk mee over de volgende stap.

  1. Stationsgebied Nijmegen
  2. Koele Routes Arnhem
  3. Soil Valley in de Liemers
  4. Via-T
  5. Campushub Gezond Circulair

Hierna delen we onze resultaten op het podium en sluiten we samen af met een hapje en drankje, waar we nader kunnen kennismaken!

Meer informatie over Lifeport Circulair Lab vind je hier

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld