Start inschrijving Jan Terlouw Innovatieprijs

Circulaire economie
Energietransitie
Startups
1 mei 2023

Vanaf vandaag is de inschrijving voor de Jan Terlouw Innovatieprijs geopend! De Jan Terlouw Innovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve ondernemer van Oost-Nederland binnen de circulaire economie of energietransitie. Kiemt reikt deze prijs sinds 2011 jaarlijks uit. Met deze prijs stimuleert Kiemt ondernemers die met duurzame innovaties de maatschappij toekomstbestendig maken. De prijs is een erkenning aan deze visionairs en wordt dit jaar voor de 13de keer uitgereikt!

Voorwaarden

Om kans te maken op deze prijs, moet de ondernemer aan de volgende criteria voldoen:

  • De ondernemer is een startup, scale up of mkber.
  • De innovatie bevindt zich in de test of demonstratie fase.
  • De innovatie bevordert de circulaire economie en/of de energietransitie.
  • De onderneming is in de regio Oost-Nederland gevestigd en de ontwikkeling van de innovatie vindt daar ook (deels) plaats.
  • De innovatie is niet eerder genomineerd voor deze prijs.

De prijzen

Inschrijvingen Jan Terlouw

Beoordelingscriteria

De inschrijvingen worden door de nominatiecommissie beoordeeld aan de hand van een aantal criteria, waaronder innovativiteit, duurzaamheid, de (potentiΓ«le) economische waarde en de kwaliteiten van de onderneming in het innovatietraject. De genomineerden krijgen vervolgens bericht en worden via de website bekend gemaakt.

Inschrijven

Komt jouw onderneming in aanmerking voor de Jan Terlouw Innovatieprijs? Schrijf je dan door onderstaand formulier in te vullen en op te sturen naar secretariaat@kiemt.nl vΓ³Γ³r zondag 11 juni, 23:59 uur met het onderwerp het onderwerp ‘Inschrijving Jan Terlouw Innovatieprijs 2023’. Door je in te schrijven ga je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement.

Eerdere winnaars

De afgelopen jaren mochten al vele ondernemingen de Jan Terlouw Innovatieprijs in ontvangst nemen. Vorig jaar won Callic B.V. de hoofdprijs met hun aquathermie skid en NoPalmIngredients was de winnaar van de Ambitieprijs met hun microbiΓ«le olie uit reststromen als vervanging van palmolie.

En ben je nieuwsgierig wat een onderneming kan brengen die de Jan Terlouw Innovatieprijs wint? Lees dan eens het interview met Elestor, zij wonnen in 2016 de Jan Terlouw Ambitieprijs.

Inschrijvingen

Meer informatie?

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Voor meer informatie over de Jan Terlouw Innovatieprijs kun je contact opnemen met Tjardo Derksen via derksen@kiemt.nl of 026 4461469.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld