donderdag 02 december 2021

Online sessie

β€˜Realiseren van duurzame transities in de zorg’

β€˜Realiseren van duurzame transities in de zorg’

Op donderdag 2 december organiseerde Coppa in samenwerking met Kiemt, KplusV, PontesNL en Health Valley een sessie over het realiseren van duurzame transities in de zorgsector. Deze sessie was gericht op iedereen die werkzaam is in de zorgsector en stappen wil zetten in duurzame transities.

Sprekers

Luuk Evers

Van start gingΒ Luuk Evers (UMS Utrecht). Hij liet een aantal voorbeelden zien hoe het innovatieproces begeleid kan worden. Luuk is co-founder van het landelijke programma PontesNL, dat als missie heeft om innovatiemanagers van zorgorganisaties te ondersteunen bij innovatieontwikkeling in de eigen organisatie.

Jerom Janssen

Jerom Janssen (kiemt partner HyMatters) vertelde over het vernieuwende energieconcept met een waterstofvoorziening voor Rijnstate Elst, dat zij ontwikkelde en ontworpen. Hiermee wordt het ziekenhuis in staat gesteld om zijn ambitieuze verduurzamingsdoelen te behalen.

Erik Wuestman

Als afsluiting vertelde Erick WuestmanΒ (KplusV) over Rapid Impact Contracting (RIC). Deze vorm van aanbesteding maakt inkoop tot een hefboom voor circulariteit en impact, en heeft de laatste jaren tot grote tevredenheid van veel opdrachtgevers en marktpartijen een enorme vlucht genomen.

Bekijk de vorige edities

Webinar IP & Subsidies

Webinar IP & Subsidies
04 november 2021
lees verder

Online sessie

Oost Nederland uitgelicht Circulaire ICT inkoop in de zorg
10 juni 2021
lees verder

Online event

Cleantech Energy Crossing Show
02 maart 2021
lees verder

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld