CIRCO Demo: Circulaire vakantieparken

event 1 dec 2022 13:00 - 16:30

Ben je vakantiepark-ondernemer of een (potentiΓ«le) ketenpartner van een vakantiepark? En wil je verkennen wat de mogelijkheden zijn om circulaire stappen te zetten in je bedrijf en met ketenpartners? Meld je dan aan voor de CIRCO Demo β€˜Hoe maak je je vakantiepark circulair mΓ©t ketenpartners?’ op donderdag 1 december 2022!

Datum: 1-12-2022
Tijd: 13.00u – 16.30u
Locatie: RCN de Jagerstee in Epe

Waarom?Β 

Duurzaamheid en circulariteit worden niet alleen vanuit maatschappelijk oogpunt steeds belangrijker. Ook worden grondstoffen steeds schaarser, duurder en levertijden langer en krijgen we te maken met veranderende wet- en regelgeving. Met CIRCO leer je hoe je je businessmodel of product zo ontwerpt dat je direct circulair kunt ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan hergebruik, opknappen of modulair en duurzaam materiaal gebruik.

Wat?

Tijdens deze middag word je in korte tijd wegwijs gemaakt in de CIRCO-methodiek: hoe ziet een waardeketen eruit, waar is sprake van waardeverlies en liggen dus business-kansen? Je krijgt inzicht in de circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën die passen bij die kansen. Maar ook hoe circulair ondernemen werkgevers een streepje voor kan geven op de arbeidsmarkt door hogere efficiëntie én grotere aantrekkingskracht bij jong talent. De sessie is interessant voor iedereen die benieuwd is naar concrete handvatten hoe je circulaire principes toepast. Laat je inspireren door de methodiek en succesverhalen van andere ondernemers én kom in contact met andere bedrijven en partners die interessant kunnen zijn voor je netwerk!

Voor wie?

Deze Demo is bedoeld voorΒ  vakantieparkondernemers en hun (toekomstige) ketenpartners, van producent tot afvalverwerker, werkzaam in de sectoren agro en food, bouw en infra, maakindustrie, kunststoffen en consumentengoederen. Voor ondernemers die echt concreet producten of diensten willen verbeteren in hun bedrijf. Deze CIRCO Demo is openbaar, met de focus op de Veluwe.

Circulair ondernemen is niet alleen hot, maar ook uiterst noodzakelijk. Om de transitie te kunnen maken hebben we gedreven ondernemers met ketenpartners nodig die hier mee aan de slag gaan.
Ben jij zo’n ondernemer en nieuwsgierig naar circulair ontwerpen en circulaire businessmodellen? Geef je dan snel op voor de CIRCO Demo!

Deelname is gratis. Voel je vrij om deze uitnodiging te delen met je netwerk.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Park van de Toekomst, een initiatief van het programma Vitale Vakantieparken.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld