Nieuwe partners Kiemt Q4 2021

Circulaire economie
Energietransitie
14 januari 2022

De aangesloten partners van Kiem vormen een hecht innovatienetwerk waarin kansen worden benut door effectief te scouten, screenen en ondersteunen. Door de juiste mensen, initiatieven en projecten op regionaal, nationaal of internationaal niveau met elkaar te verbinden, krijgen ideeΓ«n de kans zich te ontwikkelen tot vernieuwende, levensvatbare en duurzame producten, diensten of bedrijven. Want alleen door samenwerking kunnen we deze uitdaging aangaan en tot een succes brengen!

In kwartaal 4 van 2021 sloten de volgende partners zich aan:

Everfuel Netherlands
Everfuel maakt groene waterstof voor emissievrije mobiliteit commercieel beschikbaar in heel Europa en biedt concurrerende all-inclusive oplossingen voor de levering en brandstofvoorziening van waterstof.
(www.everfuel.com)

Gashouders
Met hun innovatieve concept leveren zij duurzame energie aan bouwprojecten waarmee de uitstoot van CO2, stikstof en fijnstof wordt voorkomen.
Gashouders was deelnemer van het netwerk en heeft haar partnership omgezet naar netwerkpartner.
www.gashouders.nl

Soluxa BV
Soluxa ontwikkelt gekleurde zonnepanelen op basis van de Vibrant colour technologie. Gekleurde zonnepanelen zijn interessant voor toepassingen waarbij esthetiek belangrijk is, zoals gevels. Soluxa BV is winnaar van de ambitieprijs van de Jan Terlouw Innovatieprijs 2021.
www.soluxa.solar

SabelTec Res
SabelTec Res is een innovator in de hernieuwbare energie-industrie. Hun energieopslagsystemen kunnen zorgen voor een stabiele toegang tot energie op afgelegen locaties. Door het modulaire karakter is het eenvoudig aan te passen aan de lokale energiebehoefte. De modules kunnen worden bewaakt via hun toegankelijke Battery Management System (BMS). Sabeltec heeft gebruik gemaakt van de innovatiemotor.
www.sabeltec.com

Ook partner worden van het Kiemt-netwerk?

Interesse in partner worden van het Kiemt-netwerk? Neem contact met ons op via 026-446 14 69 of stuur een bericht via het contactformulier.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld