Innovatief festival: The Future of Us

event 6 okt 2022 15:00 - 18:30

Op donderdag 6 oktober is het zover: The Future of Us – changing our ways. Het festival vindt plaats op Industriepark Kleefse Waard en is een event over de belangrijkste thema’s van nu: de energietransitie, circulaire economie en het innoveren van beiden.

Kom ook en stap in onze tijdmachine. Terug in de tijd gaan we zeker niet, we kijken vooruit. Hoe ziet onze toekomst eruit? Onze economie draait op volle toeren, alles is circulair, energie wordt duurzaam opgewekt en innovaties reiken tot in de hemel. Wat zeggen we? Innovaties reiken veel verder, tot in het heelal.

Dit jaar zoomen we in op de eindigheid van grondstoffen voor de energietransitie: Energie produceren met groene technologieΓ«n, zoals zon en wind, vergt veel schaarse grondstoffen. Hoe gaan we aan dit dilemma het hoofd bieden binnen de energietransitie?

Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs

Tijdens dit innovatieve festival zal ook weer de Jan Terlouw Innovatieprijs worden uitgereikt!Β  De Jan Terlouw Innovatieprijs is een prijs voor duurzame en innovatieve ondernemingen die sinds 2011 jaarlijks door Kiemt wordt uitgereikt. Hiermee stimuleren we ondernemers die verder kijken dan vandaag en met duurzame innovaties de toekomst dichterbij brengen. De prijs is een erkenning aan deze visionairs. De hoofdprijs omvat 10.000 euro prijzengeld en ruime media-aandacht.

De genomineerden voor 2022 zijn bekend!

The Future of Us in 2021

Heb jij dit mooie event afgelopen jaar gemist, of wil je nog eens terugblikken op een spetterend event? Kijk dan nog eens naar de aftermovie:

Wil je dieper in het programma van afgelopen jaar duiken? Kijk dan op de website van The Future of Us, waar je bijna het volledige programma van 2021 terug kan kijken.

Initiatiefnemers van The Future of Us:

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld