CIRCO Track: Circulaire bouw

event 19 apr 2023 t/m 24 mei 2023

CIRCO organiseert in april en mei een drie daagse track met als onderwerp circulaire bouw. In de bouwsector krijgen we ook steeds meer te maken met grondstoffenschaarste, leverings- en prijsonzekerheid, hoge transportkosten en veranderende wet- en regelgeving. Met deze CIRCO track leer je als bedrijf welke circulaire oplossingen er zijn om deze problemen op te lossen.

Op woensdag 19 april, 10 en 24 mei wordt de drie daagse track gegeven. E is interessant voor bedrijven, toeleveranciers en ketenpartners, werkzaam in de bouwsector in Gelderland en Overijssel.

Wat levert het op?

  • Circulair ondernemen biedt nieuwe businesskansen! Je vergroot je concurrentiekracht, je creΓ«ert nieuwe waarden voor je bedrijf en je klanten.
  • Tijdens de Track werk je samen met ketenpartners, dat maakt je ideeΓ«n slimmer Γ©n beter uitvoerbaar. Bovendien houd je er mogelijk nieuwe partners aan over.
  • Je gaat intensief aan de slag met ervaren CIRCO trainers die expert zijn op het gebied van circulair ontwerp in jouw branche.
  • Je krijgt toegang tot actuele kennis, concrete tools, en inzicht in (markt)ontwikkelingen.
  • Het bereid je voor op de komst van actuele wet & regelgeving. En je krijgt zicht op mogelijke systeemveranderingen op lange termijn.
  • Je gaat naar huis met een duidelijk en concreet plan voor een circulair product of dienst, dat op korte termijn realiseerbaar is voor je bedrijf.

Het uitgebreide programma en aanmeldlink voor deze track over circulaire bouw vind je op deze pagina.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld