CIRCO: Gratis online workshop over circulaire ondernemen

event 26 Jan 2023 09:00 - 10:30

Circulair ondernemen, hoe doe je dat?

Ontwerpers, productmanagers en ondernemers opgelet! Ben jij benieuwd hoe je meer waarde Γ©n meer winst kunt creΓ«ren met jouw product? Hoe je werkt aan een toekomstbestendig bedrijf – zelfs in deze tijd waarin de uitdagingen zich opstapelen?

Circulair ondernemen is niet alleen hot, maar ook uiterst noodzakelijk gezien de huidige klimaatproblemen en toenemende grondstoffenschaarste. Om de transitie te kunnen maken hebben we gedreven ondernemers met ketenpartners nodig die hier mee aan de slag gaan. Ben jij nieuwsgierig naar circulair ontwerpen en circulaire businessmodellen? Geef je dan snel op voor deze gratis CIRCO online workshop!

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze CIRCO online workshop word je in anderhalf uur wegwijs gemaakt in de CIRCO-methodiek: hoe ziet een waardeketen eruit, waar is sprake van waardeverlies en liggen dus business-kansen? Je krijgt inzicht in de circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieΓ«n die passen bij die kansen. Maar ook hoe circulair ondernemen werkgevers een streepje voor kan geven op de arbeidsmarkt door hogere efficiΓ«ntie Γ©n grotere aantrekkingskracht bij jong talent. De sessie is interessant voor iedereen die benieuwd is naar concrete handvatten hoe je circulaire principes toepast. Laat je inspireren door de methodiek en succesverhalen van andere ondernemers!

Kortom, een workshop om niet te missen. Iedereen kan kennismaken met circulair ondernemen en de CIRCO-methode.

Klik hier om je aan te melden.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld