Oost – Nederland Uitgelicht: 3D-printing

event 9 dec 2021 t/m 2 Jun 2023 16:00 - 17:00

Oost – Nederland Uitgelicht
3D-printing en kansen voor de circulaire economie

Op 9 december om 16.00u gaan we met β€˜Oost-Nederland uitgelicht’ LIVE inΒ De VergaderfabriekΒ in Teuge.Β Dit is de eerste commerciΓ«le 3D-geprinte vergader locatieΒ van Europa. En hoe toepasselijk voor het onderwerp van deze livestream: β€˜3D-printing en kansen voor de circulaire economie’.Β 

Gespreksleider Franske van Duuren (Kiemt) gaat deze middag in gesprek met Arvid Prigge, één van de initiatiefnemers van De Vergaderfabriek. Hij neemt ons mee in de reis van het ontstaan van deze locatie tot het daadwerkelijke geprinte gebouw.
Olivier GossinkΒ (Shelduck.co) vertelt over zijn visie op de toekomst van meubelproductie. Aan de basis staat een nieuwe 3D printtechniek die het mogelijk maakt om oud papier in pulpvorm te printen op meubelformaat. Door middel van deze speciale 3D printer toveren ze een stapel met oud papier om in bijvoorbeeld een bankje, stoel of bijzettafel.
Huub Looze, één van de co-founders van de circulaire biobased designstudio Omlab, neemt ons mee in de constructieve en milieuvriendelijke 3d-prints die vooral zijn gemaakt van circulaire, tertiaire grondstoffen uit rioolwaterzuivering en drinkwaterproductie.

Kortom, een heel interessante sessie over de circulaire toepassingen, mogelijkheden en ambities van 3D-printing met inspirerende sprekers! Laat je 45 minuten lang informeren, prikkelen en inspireren en kom erachter wat 3D-printing voor jouw organisatie kan betekenen.

Meld je direct aan!

No Fields Found.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld