Helga Witjes opent Circulair ondernemersloket

Circulaire economie
9 februari 2023

Op donderdag 9 februari heeft Helga Witjes, gedeputeerde van Provincie Gelderland officieel het Circulair ondernemersloket Oost-Nederland geopend. Dit deed zij tijdens de finale van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 op de Noviotech Campus in Nijmegen.

Support voor circulaire ondernemers Oost-Nederland

Er komt veel kijken bij circulair ondernemen: Waar moet je beginnen? Hoe neem je de volgende stap? Hoe zit het met wet- en regelgeving? En hoe kom je aan financiering of de juiste producenten of grondstoffen? Om maar een paar voorbeeldvragen te noemen. Om deze vragen van circulaire ondernemers te beantwoorden, is nu het Circulaire ondernemersloket Oost-Nederland geopend: een digitaal loket, beschikbaar via de site van CIRCLES waar ondernemers hun vraag via een formulier kunnen indienen. Binnen het netwerk van CIRCLES wordt gekeken wie de ondernemer het beste kan helpen en zo worden zij met elkaar in contact gebracht.

Voor wie en met welke vragen?

Het loket is bedoeld voor alle circulaire ondernemers uit Oost-Nederland, mits je ingeschreven staat bij de KVK. Daarnaast gelden wat andere richtlijnen, die je kunt vinden bij het ondernemersloket. Zo moet het een wat groter vraagstuk betreffen wat je zelf al hebt geprobeerd op te lossen, maar ergens in vastloopt, bijvoorbeeld door gebrek aan kennis, ketenpartners, financiering of problemen met wet- en regelgeving.

Het Circulaire ondernemersloket Oost-Nederland is een initiatief van Kiemt, VNO-NCW Midden en Provincie Gelderland, en wordt gefaciliteerd via het netwerk van CIRCLES.

Ben je een circulair ondernemer in een andere regio? Check dan of jouw regio ook een circulair ondernemersloket heeft, of klop aan bij het landelijke loket: Het Versnellingshuis.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld