Early Morning Talk: Circulaire Maakindustrie

event 21 Jun 2022 08:00 - 08:30

Begin de dag stevig met een Early Morning Talk: een heerlijke, inhoudelijke show bij je ontbijt. Houdt je scherper dan een kop koffie. Bij deze Talk zullen wij het gaan hebben over de Circulaire Maakindustrie.

Zet je dinsdag 21 juni om 8:00u alvast in je agenda en meld je je hieronder aan.

Waar gaan we het over hebben?

In een Circulaire maakindustrie worden producten en onderdelen niet weggegooid of laagwaardig gerecycled maar, na controle en bewerking, opnieuw hoogwaardig ingezet. Dit betekent een ingrijpende verandering van de huidige wijze van produceren en verkopen. Ontwerpen gericht op een optimale levensduur. Producten die zich elke keer weer kunnen aanpassen, zodat ze voor de gebruiker relevant blijven. En daar kunnen onze sprekers van deze vroege ochtend ons veel meer over vertellen. Tijdens deze Early Morning Toast gaat Franske van Duuren, Interim-Directeur en Programmamanager Circulaire Economie bij Kiemt, onder andere in gesprek met en over:

  • Matthijs Hess Spoelstra (Oost NL) en Toine Straatman (Koninklijke Metaalunie)
    Over de circulaire maakindustrie, vanuit het landelijke perspectief en over het CESI ON programma.
  • Klaas Fuite (Bakkerij Fuite)
    Over hun deelname aan het programma Circulaire fabrieken, over de aanpassingen / digitalisering van hun productieproces en wat andere bedrijven daar mogelijk mee kunnen.
  • Harrie van Bommel (Saxion)
    Over de rol van het Fieldlab en samenwerking tussen de kennisinstellingen in Oost-Nederland in de circulaire maakindustrie.

Ben je benieuwd? Meld je dan alvast (gratis) aan voor deze Early Morning Talk. Tot dan!

Online meekijken? Ga direct naar de live stream:

De behoefte voor een digitale versie van onze Early Morning Talks en Toasts blijft groot, daarom hebben wij deze Toast nu ook omgezet naar een Talk. Dat betekent dat jij op dinsdag 21 juni om 8:00 uur live mee kan kijken en chatten.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk maar je kunt live meekijken via de live-stream.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld