Early Morning Toast: Circulaire Maakindustrie

event 7 Jun 2022 07:30 - 09:00

Begin de dag stevig met een Early Morning Toast: een heerlijke, inhoudelijke show bij je ontbijt. Houdt je scherper dan een kop koffie.

Je leest het goed, deze keer geen talk maar een toast! Nadat de afgelopen tijd alles online heeft plaatsvonden, is het nu tijd om elkaar weer fysiek te ontmoeten! Deze Early Morning Toast is weer als vanouds in restaurant de Waard op bedrijventerrein IPKW in Arnhem en we gaan het hebben over de Circulaire maakindustrie!

Zet je dinsdag 7 juni om 7.30u alvast in je agenda en meld je je hieronder aan? Dan bereiden we ons alvast voor op je komst en organiseren we een heerlijk ontbijtje voor je.

Waar gaan we het over hebben?

In een Circulaire maakindustrie worden producten en onderdelen niet weggegooid of laagwaardig gerecycled maar, na controle en bewerking, opnieuw hoogwaardig ingezet. Dit betekent een ingrijpende verandering van de huidige wijze van produceren en verkopen. Ontwerpen gericht op een optimale levensduur. Producten die zich elke keer weer kunnen aanpassen, zodat ze voor de gebruiker relevant blijven. En daar kunnen onze sprekers van deze vroege ochtend ons veel meer over vertellen. Tijdens deze Early Morning Toast gaat Franske van Duuren, Interim-Directeur en Programmamanager Circulaire Economie bij Kiemt, onder andere in gesprek met en over:

  • Matthijs Hess Spoelstra (Oost NL) en Toine Straatman (Koninklijke Metaalunie)
    Over de circulaire maakindustrie, vanuit het landelijke perspectief en over het CESI ON programma.
  • Klaas Fuite (Bakkerij Fuite)
    Over hun deelname aan het programma Circulaire fabrieken, over de aanpassingen / digitalisering van hun productieproces en wat andere bedrijven daar mogelijk mee kunnen.
  • Timber Haaker (Saxion)
    Over de rol van het Fieldlab en samenwerking tussen de kennisinstellingen in Oost-Nederland in de circulaire maakindustrie.

Ben je benieuwd? Meld je dan alvast (gratis) aan voor deze Early Morning Toast. Tot dan!

Maximaal aantal bezoekers

Om elkaar wel een beetje de ruimte te geven is er een maximaal aantal bezoekers dus wees er snel bij. Heb je je aangemeld maar ben je toch verhinderd? Meld je dan direct af zodat anderen ook de kans krijgen om bij deze Early Morning Toast aanwezig te zijn.

Camera aanwezig!

De behoefte voor een digitale versie van onze Early Morning Talks en Toasts blijft groot, daarom zullen wij ook aanwezig zijn met een camera en een opname maken van het event. Hou er dus rekening mee dat ook het publiek mogelijk hierbij in beeld komt.

Dus ben jij helaas verhinderd en kan je niet fysiek aansluiten of was je net te laat met inschrijven, dan is het ook mogelijk om achteraf de uitzending op onze website terug te kijken, of vul dit formulier in en ontvang de directe link na het event in je mailbox!

Schrijf je direct in!

Wil jij er ook fysiek bij zijn op dinsdag 7 juni bij deze Toast? Vul dan het onderstaande formulier in.

Let op: mocht je na aanmelding helaas toch niet aan kunnen sluiten of mee kunnen ontbijten, neem dan tijdig contact met ons op via secretariaat@kiemt.nl om onnodige verspilling tegen te gaan!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld