Early Morning Talk over ‘Duurzaam Water’

event 13 sep 2022 08:00 - 08:30

Op dinsdag 13 september om 8:00 uur zullen wij weer live gaan met een Early Morning Talk. Met deze keer een zeer actueel onderwerp waarbij wij het gaan hebben over duurzaam gebruik van water.

Schoon en voldoende zoetwater is van levensbelang voor mens en natuur. In het waterrijke Nederland wordt schoon zoetwater steeds minder een vanzelfsprekendheid. Het oppervlakte- en grondwater komen steeds meer onder druk te staan door toename in gebruik, vervuiling, verzilting en klimaatverandering. Vanuit landelijk en Europees beleid zal steeds meer ingezet worden op de verbetering van de waterkwaliteit, waterbesparing en waterhergebruik.

Wat betekent duurzaam watergebruik voor jouw bedrijf?

Als watergebruiker is het belangrijk om de stap te zetten naar duurzaam watergebruik. Door met je bedrijf duurzaam om te gaan met zoetwater bereid je je voor op situaties waarin de beschikbaarheid van voldoende zoetwater van de juiste kwaliteit minder vanzelfsprekend is.

Daarom gaat Franske van Duuren, Directeur en Programmamanager Circulaire Economie bij Kiemt, hierover in gesprek met ondernemers en experts. Je wordt meegenomen in deze thematiek met mooie praktische voorbeelden en welke stappen je met je bedrijf kunt nemen.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. Kijk hier de Early Morning Talk over duurzaam water terug.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld