Van Hall Larenstein

Zuyd Hogeschool

Maak gebruik van de kennis van Zuyd voor uw organisatie. Bijvoorbeeld doorΒ studenten in teΒ zetten als stagiair, of als werkstudent. Hierdoor haalt u een frisse blik in uw organisatie en worden klussen geklaard. Natuurlijk kunt u onze afstudeerders attenderen op een baan bij uw bedrijf. U kunt ook samenwerken met onze lectoren om uw en onze kennis te versterken. Tot slot helpt Zuyd u ook met het bij- of omscholen van uw personeel. Via ons vernieuwde reguliere aanbod of via een traject dat is afgestemd op uw situatie.

Windesheim

Kennisinstelling voor hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen

Windesheim werkt als kennisinstelling aan kwalitatief hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen. Met ruim 22.000 studenten, duizenden cursisten en 2.000 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle en Almere is Windesheim één van de grotere hbo-instellingen in Nederland.

University of Twente

Universiteit Twente. Onze 3.300 wetenschappers en professionals zorgen samen voor baanbrekend onderzoek, relevante innovatie en inspirerend onderwijs voor circa 10.000 studenten. Ondernemerschap zit daarbij in onze genen. Op de campus zijn meer dan 100 (student)bedrijven gevestigd en er zijn al meer dan 750 succesvolle spin-off bedrijven voortgebracht!Op onze prachtige, groene campus gebeurt nog veel meer. Onze faciliteiten voor sport en cultuur zijn uniek en met talrijke evenementenmaken onze campus een begrip. Universiteit Twente dat is β€œHigh Tech, Human Touch!”

Saxion

Met vestigingen in Deventer, Enschede en Apeldoorn en ongeveer 20.000 studenten is Saxion een van de grootste hogescholen van Oost-Nederland. Saxion is ook kennispartner voor bedrijven, instellingen en overheid. Het lectoraat Duurzame Energievoorziening van Saxion ondersteunt innovaties op het gebied van duurzame energie en verbetering van de energie-efficiency.

Helicon Opleidingen

Helicon Opleidingen verzorgt groen onderwijs –vmbo en mbo- in Apeldoorn, Boxtel, Deurne, Elst, Eindhoven, Geldermalsen, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Kesteren, Nijmegen, Tilburg en Velp. Tevens voert Helicon in heel Nederland bedrijfsopleidingen, cursussen, trainingen en EVC-trajecten uit. Helicon telt circa 10.000 leerlingen/studenten, 3000 cursisten en 800 medewerkers. Kernwaarden van Helicon zijn: Duurzaam, ondernemend en innovatief. Helicon biedt in Boxtel de opleiding Green Engineering aan, een unieke drie jarige MBO niveau 4 opleiding op het gebied van EMT.

Graafschapcollege

Het Graafschap College is de grootste mbo-instelling van de Achterhoek. Mensen uit de hele regio, maar ook daarbuiten, komen naar onze school. Wij verzorgen lessen aan mensen van alle leeftijden. Het Graafschap College biedt een ruim aanbod van mbo-opleidingen op het gebied van Economie & Dienstverlening, Techniek & Informatica en Zorg & Welzijn. De Sector Educatie & Participatie verzorgt opleidingen op het gebied van voortgezette educatie, Nederlands als tweede taal, inburgering en beroepsonderwijs (AKA).

ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts is een hbo-opleiding met locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle. ArtEZ leidt op voor beroepen waarin kunst, kennis en creativiteit centraal staan.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

HAN University of Applied Sciences: springplank naar de toekomst

Wij zijn HAN University of Applied Sciences. We bieden een springplank naar de toekomst. Hoe? Door nieuwsgierig, ondernemend, onderzoekend en open te zijn.

De HAN is een brede hogeschool. Op onze campus in Arnhem en in Nijmegen ontdekken meer dan 35.000 studenten hun toekomst als professional in de beroepspraktijk Γ©n als goed burger. Bij ons is iedereen welkom. Welke achtergrond, huidskleur, religieuze of politieke overtuigingen of seksuele geaardheid je ook hebt. Iedereen kan en mag meedoen.
Bij de HAN brengen ruim 3.900 medewerkers hun kennis en ambitie tot bloei. Wij werken samen aan kwaliteit en nemen daar onze verantwoordelijkheid voor. Dat doen we in een sfeer van vertrouwen en inspiratie.
We werken ook aan de ontwikkeling van onze regio. Samen met mensen uit de beroepspraktijk leiden we studenten op tot professionals die een meerwaarde bieden. Die over de grenzen van hun eigen vakgebied heen kunnen kijken. Zelfstandige denkers en aanpakkers. Initiatiefrijke en zelfbewuste doorzetters vol ideeΓ«n en ambities. Klaar voor de beroepspraktijk van nu Γ©n morgen.
Samen met het beroepenveld doen we praktijkgericht onderzoek. De resultaten zijn direct bruikbaar in de dagelijkse praktijk. Samen staan we sterk in onze regio.

HAN_ Open Up New Horizons.

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research (WUR) is het samenwerkingsverband van Wageningen University en st. Wageningen Research. Vanuit de missieΒ To explore the potential of nature to improve the quality of lifeΒ werken ruim 6.500 collega’s en 12.500 studenten uit meer dan 100 landen mondiaal samen met bedrijven, overheden, burgers en NGOs. Om sΓ‘men de antwoorden te vinden op transitie vraagstukken in circulaire economie, groene grondstoffen, gezonde voeding en een leefomgeving in balans met de teelt van plant en dier. De kracht van WUR is de integrale aanpak en bundeling van toegepaste onderzoeksinstitutenΒ met universiteit; science for impact door continue te werken aan toepassing in de praktijk.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld