Matchmaking

Kiemt bevordert innovaties en new business die de energietransitie, biobased economy en circulaire economie stimuleren. Dat doet Kiemt door een startmotor te zijn voor kansrijke innovaties. Kiemt wil levensvatbare vernieuwende initiatieven in samenwerking met andere partijen versnellen. Kiemt zoekt daarbij proactief naar (startende) bedrijven, samenwerkingsverbanden en projecten.

Kiemt levert een groot netwerk en toegang tot potentiële partners, experts, opdrachtgevers, overheden, financiële instellingen en huisvestinglocaties. Hierbij maakt Kiemt onder andere gebruik van de (hoofd)participanten en deelnemers uit haar netwerk: ruim 230 bedrijven, kennisinstellingen en overheden actief in de energietransitie, biobased economy en circulaire economie.

Via directe begeleiding (veelal in projectvorm) of ondersteuning door partnerorganisaties krijgen startups een steuntje in de rug. Bijzonder is dat participanten actief betrokken zijn bij de scouting, screening, begeleiding en realisatie van innovaties. Er zijn diverse voorbeelden van ondersteuning door Kiemt te vinden.

Betrokken netwerk
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required