Matchmaking

Het thema is Circulaire Economie/Energietransitie. Kiemt is organisator van dit programma. De partners bestaan uit het gehele netwerk van Kiemt.

Activiteiten

  • Het begeleiden en ondersteunen van start-ups
  • Scouten, screenen begeleiden en realiseren van innovaties
  • Het koppelen van bedrijven aan overheden, kennisinstellingen of andere bedrijven

Achtergrond

Kiemt bevordert innovaties en new business die de energietransitie, biobased economy en circulaire economie stimuleren. Dat doet Kiemt door een startmotor te zijn voor kansrijke innovaties. Kiemt wil levensvatbare vernieuwende initiatieven in samenwerking met andere partijen versnellen. Daarbij wordt proactief gezocht naar (startende) bedrijven, samenwerkingsverbanden en projecten.

Kiemt levert een groot netwerk en toegang tot potentiële partners, experts, opdrachtgevers, overheden, financiële instellingen en huisvestinglocaties. Hierbij maakt Kiemt onder andere gebruik van de (hoofd)participanten en deelnemers uit haar netwerk: ruim 230 bedrijven, kennisinstellingen en overheden actief in de energietransitie, biobased economy en circulaire economie.

Betrokken netwerk
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required