Zet alvast in je agenda! Early Morning Talks!

event 29 sep 2020 t/m 14 okt 2020 08:00 - 08:30

 

Terugkijkend op een geslaagde eerste Early Morning Talk (gemist? klik hier) hebben we de smaak te pakken! We hebben daarom de volgende Early Morning Talks gepland en het zou tof zijn als je online aansluit. Zet je alvast de komende Early Morning Talks in je agenda?

Dinsdag 29 september 2020 – 08.00u – Kijk hier de uitzending terug!
Dinsdag 27 oktober 2020 – 08.00u
Dinsdag 24 november 2020 – 08.00u

Early Morning Talk?
In een half uur tijd gaat onze directeur Luc Kikkert aan de ontbijttafel in gesprek met zijn tafelgasten over boeiende, actuele onderwerpen binnen de thema’s Circulaire Economie en Energietransitie. Iedere keer boordevol nieuwe ingrediΓ«nten en dat smaakt naar meer. Dus zet de data in je agenda en begin de dag met een Early Morning Talk: de inhoudelijke talkshow bij je ontbijt. Houdt je scherper dan een kop koffie.

Waar?
Veiligheid voorop, dus vooralsnog online achter je eigen laptop met een je eigen verzorgde ontbijtje. Zodra het voor ons weer mogelijk is, met inachtneming van de maatregelen zoals de veilige afstand, dan komen we graag weer echt samen en maken wij het ontbijt voor je klaar.

De volgende Early Morning Talk:
De eerst volgende Early Morning Talk is op dinsdag 27 oktober, en zal over waterstof gaan! Zodra we inhoudelijk alle ingrediΓ«nten hebben afgemeten en afgestemd, ontvang je de uitnodiging.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in en je wordt automatisch via de mail op de hoogte gehouden van alle onze Early Morning Talks en andere inspirerende evenementen van Kiemt!

Hou mij op de hoogte!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld