Sprekers

Christianne van der Wal

Gelders gedeputeerde voor Economie, Christianne van der Wal, gaat ons meer vertellen over de noodzaak van innovatiekracht en ondernemerschap om slimme oplossingen te vinden voor belangrijke vraagstukken zoals circulaire economie, klimaat, gezondheid, stikstof. Zij gaat ook in op de rol van Provincie Gelderland om de Covid-19 crisis te overbruggen en de regionale economie te herstellen.

Wouter van der Burg

Wouter, die namens gemeente Arnhem, provincie Gelderland, HAN en IPKW, een woord gaat doen over het Innovatielab, geeft ons een inkijkje in de kansen en mogelijkheden in het lab op het gebied van energietransitie. Bovendien heeft hij nog een mooi nieuwtje te vertellen.

Wim de Goei

Wim van Presikhaaf Schoolmeubelen zal ingaan op wat de crisis heeft gedaan met zijn bedrijf, hoe zij ermee omgegaan zijn en hoe zij het tij hebben weten te keren. En dat socialer, duurzaam en circulair ondernemen loont, ook in deze tijd.

Jaap Stelwagen

Als uitsmijter op je bord: Jaap Stelwagen, één van de ondernemers van de eerste Nederlandse mondmaskerfabriek. Hij gaat ons vertellen hoe deze fabriek in rap tempo is opgezet en de missie van het veranderen van de complete toeleveringsketen van kritieke en beschermende uitrusting van de gezondheidszorg.