Waterstof kick-off event – Regio Foodvalley

event 9 dec 2020 14:45 - 18:00

Op 9 december vindt er een Waterstof Kick-off event plaats als aftrap van de Werkplaats Waterstof. Een inspirerend event gericht op alle schaalniveaus binnen en buiten de grenzen van Regio Foodvalley. Waarbij allerlei waterstof initiatieven in toenemende mate geΓ―nitieerd worden vanuit zowel het bedrijfsleven, overheid als wetenschap.

Maar wat is de huidige staat van inzet van waterstof? Welke (technische) toepassingen zijn mogelijk? Waarom is het belangrijk om regionaal op te trekken en welke rol speelt Regio Foodvalley hierin? Hoe kan de samenwerking tussen partijen versterkt worden? Hoe geven wij innovatie een boost? Dat zijn enkele vragen waar de kick-off antwoord op zal proberen te gevenΒ op 9 december vanaf 14:45 uur.

Voor wie is deze kick-off?

Ben jij een in Regio Foodvalley gevestigde organisatie? Heb je interesse in de toepassing van waterstof of ben je betrokken bij lopende initiatieven? Wil je bijdragen aan de lokale ontwikkelingen op gebied van waterstof, maar ben je nog zoekende hoe? Of raak jij simpelweg ook enthousiast van de mogelijkheden die Waterstof kan bieden?
Meld je dan aan voor deze Waterstof Kick-Off bijeenkomst op 9 december 2020 via deze link.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld