Netwerk

Dutch Boosting Group

Innoveren, organiseren, kennis delen
Wat we doen, doen we met hart en ziel. Wij zorgen voor vernieuwing, verbetering en versnelling in complexe projecten voor infrastructuur, ruimtelijke ontwikkeling, duurzaamheid en energietransitie.

Programma’s, processen en projecten
We doen onderzoek ten behoeve van nieuwe initiatieven en hun haalbaarheid. We begeleiden aanbestedingen en regisseren ontwerp en uitvoerings-trajecten. We bewaken projectdoelen en resultaten op hoog niveau en hebben een scherp oog voor de details die doorslag geven.  Systeemdenkers voor de leefomgeving Bij alles wat we doen werken we volgens de principes van Systeem Denken: het grotere geheel, de samenhang en relaties bij nieuwe initiatieven. Met kennis van de inhoud dragen we innovatieve ontwikkelingen en toekomstbestendige oplossingen aan.
Systems Engineering discipline Met onze Systems Engineering (SE) expertise vergroten we duidelijkheid en kwaliteit in processen en projecten. Dat zorgt voor verbetering van besluitvorming en versnelling van ontwerp, ontwikkeling en realisatie. Zodat kansen gegrepen en risico’s beheersbaar worden.

Trainingen Systems Engineering en Projectmanagement
Het verschil maken voor mens en omgeving is onze passie. In onze Academy dragen we dat uit en delen we onze kennis van Systems Engineering en Projectmanagement. Dat doen we in (gast-)colleges en met trainingen, workshops en webinars.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required