Masterclass systeemintegratie en Energy Hubs

event 26 Jun 2023 09:30 - 16:30

Hoe zou een blauwdruk voor de realisatie van energy hubs eruit zien? Welke tools worden daarin ontwikkeld in de komende jaren? Ben je betrokken bij of geΓ―nteresseerd in ontwikkelingen in de regio – en daarbuiten? Neem dan deel aan deze Masterclass Systeemintegratie en Energy Hubs, dieΒ Connectr op maandag 26 juni organiseert.

Datum: Maandag 26 juni 2023
Tijd: 09:30u-16:30u
Locatie: Connectr Shared Office op Industriepark Kleefse Waard

Het huidige energiesysteem zal voor de energietransitie een metamorfose ondergaan. Van een centraal gestuurd systeem, gebaseerd op fossiele brandstoffen, naar een duurzaam decentraal energiesysteem.

Hoe zo’n decentraal energiesysteem – of β€˜energy hub’ – eruit ziet is afhankelijk van meerdere factoren. Het vraagstuk speelt momenteel vooral op bedrijventerreinen, maar ook op industriegebieden, tankstations, verzorgingsplaatsen en locaties met een behoefte aan laadinfrastructuren voor elektrisch vervoer. Energy Hubs hebben betrekking op zowel het private als gereguleerde elektriciteitsnet. Ook kunnen ze een veelvoud aan producenten en afnemers omvatten, bestaan uit een combinatie van meerdere (geΓ―ntegreerde) technieken.

Deze masterclass organiseert Connectr in samenwerking met de HAN en partners uit het EIGEN consortium.

Deelnemers

Deze masterclass is bedoeld voor gemeenten, regisseurs, bedrijvenverenigingen, systeemintegratoren en netbeheerders die kansen willen benutten en kennis willen delen in ontwikkeling en realisatie van energy hubs. Het maakt niet uit waar je organisatie staat in die ontwikkeling.

De kosten voor deelname bedragen €295,- of voor EIGEN-consortiumleden €149,- Bij meer deelnemers van één bedrijf of organisatie geldt het bedrag van €245,-.

Aanmelden

Er is een maximum aantal deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven als je interesse hebt in deze Masterclass Systeemintegratie en Energy Hubs. Aanmelden gaat via de HAN en kan op deze pagina. Ook vind je hier meer informatie over het programma.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld