Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

  • website: han.nl
  • adres: Ruitenberglaan 26
  • 6826 CC Arnhem

HAN University of Applied Sciences: springplank naar de toekomst

Wij zijn HAN University of Applied Sciences. We bieden een springplank naar de toekomst. Hoe? Door nieuwsgierig, ondernemend, onderzoekend en open te zijn.

De HAN is een brede hogeschool. Op onze campus in Arnhem en in Nijmegen ontdekken meer dan 35.000 studenten hun toekomst als professional in de beroepspraktijk Γ©n als goed burger. Bij ons is iedereen welkom. Welke achtergrond, huidskleur, religieuze of politieke overtuigingen of seksuele geaardheid je ook hebt. Iedereen kan en mag meedoen.
Bij de HAN brengen ruim 3.900 medewerkers hun kennis en ambitie tot bloei. Wij werken samen aan kwaliteit en nemen daar onze verantwoordelijkheid voor. Dat doen we in een sfeer van vertrouwen en inspiratie.
We werken ook aan de ontwikkeling van onze regio. Samen met mensen uit de beroepspraktijk leiden we studenten op tot professionals die een meerwaarde bieden. Die over de grenzen van hun eigen vakgebied heen kunnen kijken. Zelfstandige denkers en aanpakkers. Initiatiefrijke en zelfbewuste doorzetters vol ideeΓ«n en ambities. Klaar voor de beroepspraktijk van nu Γ©n morgen.
Samen met het beroepenveld doen we praktijkgericht onderzoek. De resultaten zijn direct bruikbaar in de dagelijkse praktijk. Samen staan we sterk in onze regio.

HAN_ Open Up New Horizons.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld