Early Morning Toast “Energieopslag”- 11 juni

event 11 Jun 2019 07:30 - 09:00

Volgens velen is energieopslag de onmisbare schakel in de energietransitie. Wat is precies de rol van batterijen in deze transitie en waar liggen de kansen en uitdagingen? Met vier sprekers duiken we de diepte in. Wat hebben zij nodig om de volgende stap te zetten? Kom ook, denk mee en schuif aan voor een heerlijk ontbijt!

Sprekers

  • Roel Bleumer van Volta Energy ontwikkelde de Zero-emission generator en vertelt je alles over kleinschalige opslag ter plekke.
  • Wiebrand Kout werkt bij Elestor, en is bezig met een innovatiefΒ  energieopslagsysteem op basis van waterstofbromide. Daarnaast is hij projectpartner bij het INTERREG project Cleantech Energy Crossing.
  • Casper Scheltinga van Time Shift Energy StorageΒ maakt tailormade batterijmodules opgebouwd uit secound-use batterijen.
  • Harry Crijns van Crijns Energy ControllingΒ test thuis-batterijsystemen in Duitsland en Nederland en is werkzaam als expert energieopslag binnen het INTERREG project Cleantech Energy Crossing.

Begin de dag stevig met een Early Morning Toast: een heerlijk ontbijt, inhoudelijke kennissessies en een uitgebreid netwerk.

LocatieΒ 

IPKW: Parkrestaurant de Waard
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Na afloop van het programma is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een kop koffie of thee. Zo start je helemaal opgeladen aan je dag!

Meld je hier kosteloos aan

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld