Weboverzicht Regionale Energie Innovatie

Energietransitie
31 augustus 2023

Voor de zomervakantie presenteerde Kiemt het Weboverzicht regionale energie innovatie aan de Gemeente Arnhem om de potentiΓ«leΒ toepassing van deze innovaties te identificeren bij ruimtelijke ontwikkelingen. Samen met IFtechnolgy is gekeken of Arnhemse innovaties gebruikt kunnen worden in de wijkvernieuwing en energievisie van onder andere Schaapsdrift. Het weboverzicht laat zien welke innovatieve energie-oplossingen nu al vanuit de regio beschikbaar of nog in ontwikkeling zijn. Dit maakt het makkelijker voor de gemeente om afgewogen keuzes te maken bij het gebruik van innovaties in de openbare ruimte. Daarmee betrekken zij de inwoners bij de energie innovatiekracht van hun stad. Β 

Het weboverzicht regionale energie innovatie is met name bedoeld als hulpmiddel om aanbieders van energie-innovaties te koppelen aan de vraag van afnemers, ook in de zakelijke markt. Dit vergroot het inzicht in wat er in de regio allemaal mogelijk en beschikbaar is. Waardoor samenwerking wordt versterkt en de toepassing en opschaling van deze innovaties kunnen versnellen.

Heb jij ook een verduurzamingsvraag of ben je op zoek naar innovatieve oplossingen? En wil je graag in contact komen met energie-innovaties die in de regio Arnhem Nijmegen worden ontwikkeld? Neem dan contact met ons op!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld