Uitnodiging Rode Loper 2019

11 december 2018

Kom je ook naar De Rode Loper 2019?

17 JANUARI 2019 | 16.30 – 20.30 UUR | APELDOORN

Kiemt, VNO-NCW Stedendriehoek, Cleantech Regio, provincie Overijssel, Centraal Beheer, MKB Deventer, provincie Gelderland, Cleantech Center en Apeldoorns Business Collectief organiseren een gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst op 17 januari 2019.

DE ontmoetingsplek voor ondernemers en bestuurders om elkaar het beste te wensen in 2019!

Tijdens deze bijeenkomst zal de Rode Loper van de Cleantech Regio worden uitgerold en worden successen met elkaar gedeeld. In een programma van een uur lang zullen wij organisaties en personen in het zonnetje zetten die in het afgelopen jaar een (inter)nationale aansprekende prijs, erkenning of nominatie hebben ontvangen voor innovatie en ondernemerschap of als ambassadeur van de Cleantech Regio hebben opgetreden.

Samen met jou willen we de successen benoemen waar we trots op zijn! De gezamenlijke netwerken kiezen de meest aansprekende prestaties. Deze worden bij Achmea in een zeer dynamische show gepresenteerd.

Bekijk hier de sfeerimpressie van 2018. In 2018 troffen zo’n 300 gasten elkaar bij Fooddock in Deventer.

Nomineren successen
Ben jij gevestigd in de Stedendriehoek? En heb jij dit jaar een mooi succes geboekt? Denk aan een innovatie, ontwikkeling of bijzonder initiatief. Laat het ons dan weten! Stuur een mail naar info@kiemt.nl.

Aanmelden

 

Locatie
Centraal Beheer
Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn

 

 

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld