All in power 1 juni live

15 april 2020

Start-up All in power is bijna gereed voor live-gang. Via Kiemt heeft All in power een lening van Gelderland Valoriseert gekregen en daarmee kunnen zij eerder naar de markt en sneller opschalen. Dit platform voor duurzame energie heeft het uitwisselen van energie opnieuw uitgevonden. Resultaat: flinke kostenbesparing voor de duurzame energieproducent!

Maar wat is de motivatie achter dit initiatief? Melvin van Melzen, oprichter en CEO van All in power licht toe: β€œAll in power is opgericht om de energietransitie te versnellen en voor iedereen toegankelijk te maken. Wij zijn dan ook meer een technologiebedrijf dan een energiebedrijf en doen alles helemaal anders. We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen aan de productie van duurzame energie en maken het uitwisselen van energie leuker, makkelijker en goedkoper”.

Via All in power leveren producenten hun energie direct aan afnemers of de energiebeurs. Producenten die direct leveren aan afnemers gaan tot 30% meer verdienen waarmee de business case voor duurzame energie significant verbeterd wordt. Producenten worden volledig gefaciliteerd en ontzorgd in het uitwisselen van energie.

Nog de laatste puntjes op de i en het platform is klaar om live te gaan. Ook al heeft deze lastige periode voor All in power impact, Melvin is optimistisch Β β€œOnze klanten zitten niet stil. De overheidssteun om deze crisis te overkomen zal vermoedelijk een versnelling geven aan de ontwikkeling van duurzame energie”.Β Check vooral de websiteΒ van All in power.Β  Melvin gaat graag met je in gesprek.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld