Nieuw bestuurslid: Koos Wagensveld

26 oktober 2023

Deze maand verwelkomen we een nieuw lid in het bestuur van Kiemt. Namelijk Koos Wagensveld, lector Futureproof Control bij de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen (HAN). Hij stelt zich graag even voor.

Ik ben Koos Wagensveld, bedrijfseconoom en registeraccountant, en sinds 2014 lector Futureproof Control bij de HAN, waar ik samen met docent-onderzoekers, studenten en het werkveld middels praktijkgerichte projecten onderzoek doe naar nieuwe businessmodellen en sturingssystemen gericht op meervoudige waardecreatie. Onder mijn lectoraat vallen tevens de associate lectoraten Sustainable Finance & Tax en Business Ethics. Bij de HAN ben ik ook Academic Director van de succesvolle master Circulaire Economie. Sinds enkele maanden ben ik tevens programma-manager van het HAN-brede zwaartepunt Sustainable Energy & Environment (SEE). Ik ben een ervaren commissaris en toezichthouder bij organisaties in diverse sectoren en auteur van vele publicaties over management control, accounting, duurzaamheid, circulaire economie en nieuwe businessmodellen. Ook ben ik lid van diverse internationale denktanks op het gebied van Integrated reporting en lid van de Circulaire Raad Rijk van Nijmegen.


Bij Kiemt breng ik expertise, kennis en netwerken in op grond van mijn functies bij de HAN en dan met name vanuit mijn rol bij SEE. Bij SEE staan immers de thema’s energietransitie en circulaire transitie centraal. Tevens breng ik veel bestuurlijke/ toezichthoudende ervaring in en uiteraard financiΓ«le expertise en ervaring.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld