Nederlandse start-up maakt luchtvervuiling zichtbaar

AeroCount ontwikkelde een fijnstofdetector die inzicht geeft in de fijnstofconcentratie binnenshuis en in de buitenlucht.  Met deze slimme detector en bijbehorende app kan ongezonde blootstelling aan fijnstof gemeten worden.

Onlangs won AeroCount de Jan Terlouw Amibitieprijs tijdens The Future of Us en ontvingen zij prijzengeld en 5 dagen ondersteuning door Kiemt. Dankzij deze ondersteuning is nu onderstaande video gerealiseerd.

Jan Terlouw Ambitieprijs

Jaarlijks wordt naast de Jan Terlouw Innovatieprijs ook een Jan Terlouw Ambitieprijs uitgereikt. Dit jaar reikte de jury onder voorzitterschap van Jan Terlouw ook de Ambitieprijs uit aan AeroCount. Deze prijs is bedoeld als aanmoediging, gericht op start-ups en klein MKB (max. 10 werknemers) die werken aan de ontwikkeling van duurzame innovaties, maar die nog in een vroege fase van ontwikkeling zitten. De ambitieprijs omvat 5.000 euro prijzengeld en 5 dagen advies/ondersteuning door Kiemt.

Ook een innovatieve startup of mkb’er?

Ben jij een innovatieve ondernemer actief in Oost-Nederland, en draagt jouw oplossing bij aan de energietransitie en/of circulaire economie? En zou jij nog ondersteuning kunnen gebruiken? Kijk dan eens naar de Innovatiemotor van Kiemt!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required