Meet-up: Gelderse klimaatopgave in de praktijk

14 oktober 2020

Op dinsdag 22 september vond er weer een online meet-up plaats van het Gelders Energie Akkoord. Bedrijven, instellingen en industrie bogen zich dit maal over de vraag: wat gebeurt er in het Gelderse om de klimaatopgave te volbrengen? In een tv registratie spraken verschillende partners uit het netwerk over hun rol; over wat ze in de praktijk bereiken en tegenkomen en hoe ze naar de toekomst kijken. Zo schoven ook Wilko van Kammen van XintcGblobal uit ons netwerk en onze Programma-manager Energie Transitie, Jochem Garthoff aan om te vertellen over de innovaties rond waterstof die we faciliteren.

Bekijk hier alle interviews van de online-meetup!

Het Gelders Energie Akkoord, kortweg het GEA, is een samenwerking bestaande uit bijna 250 partners die zich gezamenlijk inzetten voor één concreet doel: Gelderland klimaatneutraal in 2050

Kiemt vormt binnen het GEA de cross-over ‘Innovatie’. Vanuit die rol biedt Kiemt de coalities van de verschillende programmalijnen de nodige kennis over innovaties binnen de energietechnologie. In de praktijk betekent dit dat Kiemt in haar netwerk zoekt naar praktische, inpasbare energie technologieΓ«n voor verduurzamingsvraagstukken uit de gebouwde omgeving, bedrijventerreinen, mobiliteit en decentrale opwekking. Ook ondersteunen we de cross-over β€˜EnergieSysteemIntegratie’ (ESI) met innovatiekennis, zodat we bijdragen aan schaalvoordelen en een kosteneffectief energiesysteem.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld