Kiemt SummerLabb Kathedraal

29 september 2018

Altijd al een kijkje willen nemen in de toekomst? Nieuwsgierig naar innovaties op het gebied van energie? Of gewoon zin in een leuk dagje uit? Kiemt en SummerLabb (een initiatief van Jan Douwe Kroeske) organiseren op zaterdag 6 oktober dit jaar de allereerste Kiemt SummerLabb Kathedraal! Op 6 oktober worden de meest slimme, spectaculaire en revolutionaire innovaties op het gebied van energie getoond.  

Tijdens het evenement loop je langs The Green Line to the Future. The Green Line staat vol met sensationele uitvindingen die door regionale bedrijven aan jou worden gepresenteerd. Een waterstof auto dat vanuit Zuid-Korea naar Gelderland is gehaald. Groene kunstmest dat in Gelderland is ontwikkeld (β€œGroene Weide Mestsstof”) en nog talloze andere innovaties. Na kennis gemaakt te hebben met deze innovaties beland je in de Kathedraal. Hier komen alle verhalen van de deelnemers samen in een interactieve quiz, gepresenteerd door Jan Douwe Kroeske. Doe jij mee?

De Kiemt SummerLabb Kathedraal wordt mogelijk gemaakt door de Dutch Energy Day. Dutch Energy Day is een samenwerking Kiemt en Innovate.

Zaterdag vindt op de zelfde locatie ook de Techniekdag Arnhem, de Open Dag IPKW en de Innovate Experience plaats.

Zaterdag 6 oktober

Tijd: 10:00 – 17:00

Industriepark Kleefse Waard, Arnhem (Westervoortsedijk 73, 6827 AV)

Gratis entree

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld