Genomineerden Jan Terlouw Innovatieprijs 2023 te gast in Innovatiepodcast

Startups
11 september 2023

In de schijnwerpers van de Oost-Nederlandse innovatiescene staan dit jaar zes buitengewone pioniers die elk op hun eigen unieke manier bijdragen aan een duurzame toekomst. De genomineerden voor de Jan Terlouw Innovatieprijs, worden in onze boeiende podcastserie geΓ―nterviewd om hun inspirerende verhalen en grensverleggende ideeΓ«n te delen.

De zes genomineerden voor de Jan Terlouw Innovatieprijs 2023 zijn:

  • Dirk Jan van Dalfsen: Verwaarden van schapenwol tot bodemverbeteraar.
  • CLS Tex: Closed loop solutions 4 textile.
  • Pauline van Dongen: SUNTEX.
  • ZEBRA B.V.: ZEBRA EMS.
  • Bondus: lab-on-a-chip.
  • Aendless Energy BV: Aendless Sports Energy – warmtewinning uit kunstgras.

Benieuwd naar hun innovaties? Luister hier de podcastserie of bekijk de compilatievideo waarin alle genomineerden hun innovatie uitleggen. Deze biedt een diepgaande blik op de motivatie, passie en visie van deze gepassioneerde ondernemers en laat zien hoe zij de toekomst vormgeven met hun innovatieve ideeΓ«n.

De spanning loopt op naarmate we dichterbij de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs 2023 komen. Het hoogtepunt van deze prijs vindt plaats op 28 september tijdens The Future of Us, waar niemand minder dan Jan Terlouw de prijs hoogst persoonlijk zal overhandigen. Mis dit niet en reserveer je plek!

Innoveren en duurzaamheid zijn de sleutels tot een bloeiende toekomst, en de genomineerden van de Jan Terlouw Innovatieprijs vertegenwoordigen de voorhoede van deze beweging. Blijf luisteren naar de Kiemt Innovatiepodcast en maak je klaar voor een boeiende reis door de innovatieve wereld van Oost-Nederland.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld